• +380 (05322) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Економічна безпека: держава, регіон, підприємство: Матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції з міжнародною участю, 21 грудня 2020 р. – 21 січня 2021 р

Економічна безпека: держава, регіон, підприємство: Матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції з міжнародною участю, 21 грудня 2020 р. – 21 січня 2021 р. – Полтава: НУПП, 2021. – 133 с.

Вдовіна О.О. Електронне діловодство в судових установах: стан та перспективи : монографія

Вдовіна О.О. Електронне діловодство в судових установах: стан та перспективи : монографія / О.О.Вдовіна. – Полтава: НУ «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка, 2021. – 200 с.

Віхи: збірка віршів

Віхи: збірка віршів/ М. Сулим. – м. Горішні Плавні: ПП Олексієнко В.В., 2021. – 64 с.

Мої віхи – це важливі моменти, під час яких відбувалося переосмислення мною життя і цінності протягом декількох років.

Кожна з них, подібно до часів року, наповнює душу своїм кольором, візерунками, словами, музикою.

Вони минущі, можливо, незначні для інших, але саме вони опромінюють душу і додають сил для продовження шляху.

Домашня кухня та консервування. Основи та мільйон дрібниць: Збірка рецептів

Домашня кухня та консервування. Основи та мільйон дрібниць: Збірка рецептів/ О.В.Тарасова. – м. Горішні Плавні: ПП Олексієнко В.В., 2021. – 354 с., 79 мал.

В книзі зібрані основи приготування страв. Теми зручно розміщені як по видах страв, так і по видах продуктів – все можна подивитися по змісту. Це дуже зручно. Набір продуктів у стравах здебільшого поданий в порядку їх використання при приготуванні, а дії – в порядку їх виконання. Автор є прихильником того напряму кулінарії, де поціновується смак натурального продукту з невеликою кількістю спецій, але кожний може змінювати набір спецій за своїм смаком. Майже кожний рецепт містить в собі ще кілька або багато різновидів даної страви. Розуміючи сутність процесу, ми обираємо ті різновиди страв, які нам до вподоби, або придумуємо їх самі. Міститься безліч різних корисних порад-ізюминок, без яких так часто не виходить робота. Вони  і в окремій темі «Корисні поради» і біля відповідних тем, і в самому тексті.

Видатні люди Великобагачанщини: історія краю

Видатні люди Великобагачанщини: історія краю. Книга 3/ Варченко З.А., Бережна І.П., Джугань Л.І., Голокоз О.І., Лугівський В.Д., Разгуляєв О.Л., Полтавець Г.М. та інші – Полтава: ТОВ «АСМІ», 2020. – 396, 16 с.: іл.

Третя книга «Видатні люди Великобагачанщини», прадавня історія краю, її сьогодення, та головне – видання-літопис Великобагачанщини яким він не завершиться, адже попереду в наших земляків безліч яскравих життєвих та трудових перемог, які примножать її давню історію. Інакше бути просто не може, бо всі ви, дорогі великобагачанці, - видатні, працьовиті, обдаровані  й щедрі на добро.

Неудобная правда-3:  досужие мысли неравнодушного человека

Неудобная правда-3:  досужие мысли неравнодушного человека/ С. Глузман. – Полтава: ООО «АСМИ», 2020. – 220 с. 

Книга є продовженням збірки, що вийшла раніше, в якій представлені статті відомого дисидента часів Радянського Союзу, що написані на актуальні теми як СРСР, так і незалежної України. Вони вміщують погляди автора на причини проблем, що стоять перед нами та нашою країною останнім часом, шляхи їхнього вирішення, а також спогади й оцінку окремих політиків.

Книга розрахована на широке коло читачів.

Image
Image
Image
Image
Image
13_poltavska.png

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk