• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Стан готовності закладів соціальної сфери області до зими обговорили в ОДА

Заступник голови облдержадміністрації Євген Греков провів засідання координаційної ради з контролю за виконанням заходів із підготовки народного господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2021/22 року. Учасники наради підбили поточні підсумки стану готовності закладів освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення до опалювального сезону.

Обговорили поточну ситуацію щодо забезпечення теплопостачанням жителів 109-го мікрорайону Полтави й дев’яти житлових будинків міста Карлівки.

Як доповіли представники профільних структурних підрозділів ОДА, переважна більшість закладів соціальної сфери області готові до зими. Поточні питання розглянули на нараді, їх триматимуть на контролі. Стан готовності установ соціального захисту – 87%, освіти – 85%, охорони здоров’я – 92%.

Обговорили й ситуацію по 109-му мікрорайону Полтави. В.о. начальника управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради Олександр Попенко розповів, що новий котел, за допомогою якого опалюватимуть будинки, розвантажений на території турбомеханічного заводу. Підготовчі роботи для його монтажу проведені. Нині через відсутність у зв’язку з сімейними обставинами на роботі директора ТОВ «Полтаватепло» на котельні не можуть розпочати монтаж.

Євген Греков наголосив, що ситуація з підготовкою до зими 109-го мікрорайону незадовільна, відсутня належна координація між Полтавською міською радою і ТОВ «Полтаватепло».

«Не зрушили питання щодо встановлення котла, проєктування, закупівлі на проведення робіт. Потрібно оптимізувати терміни обстеження ремонту мереж і не затягувати з укладенням договору оренди газової мережі», – сказав Євген Греков.

Олександр Попенко повідомив, що з постачальником газу проведені перемовини, заборгованість перед ним у розмірі 5 мільйонів гривень мають погасити.

На засіданні розглянули й інше актуальне питання щодо теплозабезпечення кількох житлових будинків у Карлівці. Погодили шляхи врегулювання ситуації. Так, між ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» і КП «Карлівка Новатор» буде укладений договір на підготовку трьох теплогенераторних, які обслуговують дев’ять будинків у місті. Теплогенераторні перебувають на балансі карлівського комунального підприємства. «Полтаватеплоенерго» підготує об’єкти до опалювального сезону та обслуговуватиме їх упродовж осінньо-зимового періоду. Найближчим часом відповідну угоду підпишуть, зазначили заступник генерального директора ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» Ігор Процай та начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Карлівської міської ради Павло Чорноштан.

Євген Греков додав, що за необхідності представники координаційної ради виїдуть на місце й оглянуть стан підготовки об’єктів у Карлівці.

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk