• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

На котельні, яка опалюватиме 109-й мікрорайон Полтави, проводять підготовчі роботи для монтажу нового котла

Стан підготовки регіону до опалювального сезону 2021/22 року обговорили на нараді в голови облдержадміністрації Олега Синєгубова. Начальник управління житлово-комунального господарства та енергетики ОДА Едуард Рева поінформував, що підготовлені 152 котельні.

Відбувається реконструкція й заміна ветхих і аварійних ділянок мереж теплопостачання у Полтаві, Кременчуці, Горішніх Плавнях, Лубнах. Загальний показник комплексної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства по області – 80 відсотків. 

«Виходимо на фінішну пряму. Житловий фонд підготовлений на 81%, заклади соціальної сфери – на 87%. Зокрема навчальні й дошкільні заклади – на 85%, установи охорони здоров’я – на 92%. Водопровідні й каналізаційні мережі – на понад 80%», – поінформував Едуард Рева.

Перший заступник генерального директора ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» Ігор Процай зазначив, що підприємство цього тижня закінчує підготовку всіх котелень. Протягом вересня завершать ліквідацію поривів, які виникли внаслідок гідровипробувань, роботи виконують за графіком. 

На нараді порушили питання теплозабезпечення жителів 109-го мікрорайону Полтави й підготовку до опалювального сезону трьох теплогенераторних у Карлівці. 

В.о. начальника управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради Олександр Попенко розповів, що нині проводять підготовчі роботи до монтажу нового котла на котельні турбомеханічного заводу. Котел розвантажений на території заводу. Зрізані труби до приміщення котельні відновлені. Питання фінансування робіт із монтажу вирішене. 

Олег Синєгубов наголосив, що всі підприємства, служби, органи виконавчої влади і місцевого самоврядування оперативно мають відпрацювати проблемні питання, які виникають під час підготовки до зими, адже всі заплановані роботи потрібно завершити вчасно, область має вийти на 100-відсотковий показник готовності до опалювального сезону.

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk