• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

На Полтавщині проведуть літературний конкурс «Просто подвиг» до Дня Збройних Сил України та Дня Сухопутних військ

Із метою створення циклу іміджевих текстових матеріалів для використання в інформаційних кампаніях щодо популяризації військової служби у Збройних Силах України та підвищення іміджу Збройних Сил України в суспільстві Полтавський обласний терцентр комплектування та соціальної підтримки оголошує літературний конкурс.

Конкурс «Просто подвиг» проводиться у три етапи: збір конкурсних матеріалів від учасників протягом 12 листопада – 01 грудня 2020 року; підбиття проміжних підсумків, визначення конкурсною комісією кращих робіт та їх публікування на офіційних ресурсах Полтавського обласного ТЦК та СП протягом 23 листопада – 06 грудня 2020 року; оголошення переможців та їх нагородження протягом 07 – 12 грудня.

Номінації конкурсу:

«Поетичний твір» – матеріали віршованої форми, що описують випадки героїзму, мужності та професійної навченості українських військовослужбовців під час виконання завдань за призначенням.

«Проза» – прозові твори, що описують випадки героїзму, мужності та професійної навченості українських військовослужбовців під час виконання завдань за призначенням.

«Дитяча творчість» - матеріали, створені учнями навчальних закладів про відомі їм випадки мужності наших воїнів, або яким вони собі уявляють «Подвиг».

Приз глядацьких симпатій: розігрується у всіх номінаціях, визначається кількістю вподобань та позитивних коментарів у соцмережах.

У конкурсі беруть участь військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України, родичі військовослужбовців, волонтери, учні навчальних закладів Полтавської області. На конкурс приймаються матеріали, які відображають випадки героїзму, відваги, доблесті, мужністі, навченісті і високі моральні якості українських військовослужбовців.

Матеріали для участі в конкурсі приймаються на електронну адресу Полтавського обласного ТЦК та СП Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. у вигляді прикріплених архівів.

У заархівованій папці повинен бути файл з матеріалом для конкурсу, фото місця події або особи, про яку написано (бажано для кращої візуалізації описаного читачем) та файл, що містить наступну інформацію: прізвище, ім’я, по батькові автора, його контактний телефон, електронна адрес, звання (якщо є), місце служби чи роботи (якщо є), місце проживання (населений пункт, район).

Переможців конкурсу визначає конкурсна комісія у складі:

Голова комісії – заступник військового комісара з морально-психологічного забезпечення – начальник відділу морально-психологічного забезпечення та зв’язків з громадськістю Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

Члени комісії:

Начальник прес-служби Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Заступник начальника відділу морально-психологічного забезпечення та зв’язків з громадськістю Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

Критерії оцінювання:

  1. Відповідність твору головній задачі конкурсу – популяризації Збройних Сил України від 1 до 10 балів
  2. 2. Відповідність твору тематиці Конкурсу. від 1 до 10 балів
  3. Відповідність твору літературним вимогам – наповнення змістом, дотримання правил граматики, розмаїття лексики, тощо від 1 до 10 балів

Разом: максимальна кількість за сумою – 30 балів.

Усі учасники фінального етапу Конкурсу нагороджуються Дипломами.

Конкурсанти, які зайняли друге та третє призові місця в окремих номінаціях нагороджуються грамотами.

Переможці, які зайняли перші місця в своїх номінаціях, нагороджуються грамотами та цінними подарунками.

Полтавський обласний ТЦК та СП

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk