• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Цього року дорожники відремонтують 30 км автодороги, яка сполучає Полтавську та Сумську області

На замовлення Служби автомобільних доріг у Полтавській області на автошляху Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин проводиться поточний середній ремонт. Роботи тривають в Чорнухинському та Пирятинському районах. Із початку року на цій дорозі вже оновлено близько 20 км покриття.

Одна з пріоритетних доріг Полтавщини, на яких триває ремонт в 2020 році, – дорога загального користування державного значення Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин. Протягом 2020 року оновлено близько 20 км автошляху в Лохвицькому та Пирятинському районах. Цього тижня стартували роботи в Чорнухинському районі. Підрядна організація буде працювати на ділянках, де зафіксовані найбільші деформації.

«Ми дотримуємося технології виконання поточного ремонту згідно затверджених нормативів та стандартів. Інженер Служби з відділу технічного контролю та фахівці з нашої лабораторії перевіряють якість виконаних робіт безпосередньо на об'єкті. Загалом під час контролю за станом виконаних робіт застосовується багаторівнева система: Служба, підрядник, ДП "Дорожній контроль якості», – розповідає начальник Служби автомобільних доріг Іван Краповницький.

Наразі в Чорнухинському районі триває холодне фрезерування пошкоджених ділянок та розпочато влаштування шару регенерації. Після цього підрядна організація перейде до влаштування шарів асфальтобетонної суміші. Після завершення робіт буде нанесена дорожня розмітка та встановлені нові дорожні знаки. У 2020 році в цьому районі буде відремонтовано близько 8,5 км. Загалом по всій автодорозі – близько 30 км.

Протяжність автошляху Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин в межах Полтавської області - 82,5 км. Щодня нею проїздить близько 5 тисяч транспортних засобів. Значна частина з них – вантажівки. В попередні роки (2016-2018 рр) було відремонтовано 31 км автошляху.

Пресслужба Служби автомобільних доріг у Полтавській області

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk