• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Катерина Рижеченко представила очільника Диканського району

Заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Катерина Рижеченко представила голову Диканської районної державної адміністрації Євгенія Скибу. Він призначений на посаду розпорядженням Президента України №74/2020-рп від 30 січня 2020 року.

Під час представлення Катерина Сергіївна побажала очільнику РДА успіху в реалізації державних справ та наголосила на важливості підтримки зв’язків із громадськістю.

«Розраховую на взаємодію та конструктивну співпрацю з депутатським корпусом, підприємцями, керівниками установ, організацій, органами місцевого самоврядування, громадськістю району. Лише спільними зусиллями ми зможемо досягти змін та реалізувати державні реформи», – сказав Євгеній Скиба.

Новопризначений голова райдержадміністрації назвав основними завданнями на посаді покращення соціальної інфраструктури, наведення порядку в районі, продовження розвитку освітньої та медичної галузей, вирішення актуальних проблем району.

Євгеній Скиба зазначив, що райдержадміністрація надасть оцінку стану використання бюджетних коштів, будівництва та реконструкції об’єктів інфраструктури.

 

Біографічна довідка

Євгеній Скиба народився 10 березня 1991 року в селищі Диканька. У 2013 році закінчив Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» (правознавство, юрист).

У 2010 році – консультант відділу консультацій по лінії паспортної системи державного підприємства МВС України «Полтава-Інформ-Ресурси» у Полтаві. Потім працював стажистом на посаді слідчого прокуратури та прокурора Диканського району Полтавської області, селище Диканька Полтавської області. У 2014 році – прокурор прокуратури Диканського району, у 2015 році став прокурором Миргородської місцевої прокуратури.

Із 2016 року до цього часу був прокурором Диканського відділу Миргородської місцевої прокуратури.

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk