• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Голова облдержадміністрації відвідав об’єкти будівництва Полтави та району

У межах робочого візиту голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов відвідав заклади охорони здоров’я та соціально-медичні установи, де ознайомився з об’єктами, на яких триває будівництво.

Розпочався візит з огляду Полтавського обласного клінічного диспансеру. Будівля вже зведена, облаштовують фасад та активно проводять  внутрішні оздоблювальні роботи. За кошти Світового банку і за співфінансування з обласного бюджету вже закуплено сучасне дороговартісне обладнання. Зокрема, навігаційно-абляційна система вартістю близько 10 млн грн, комп’ютерний томограф. Також придбали ангіограф за обласні гроші, невдовзі планують придбати ще один коштом державного та обласного бюджетів.  Є вже й реанімаційне сучасне обладнання.

 Очільник області подивився, як триває реконструкція гаража під підземний паркінг Полтавського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Нині оновлюється й парк «швидких».  Також побачив, як працює диспетчерська.

Крім того, він ознайомився з роботою Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В. Скліфосовського. Нині там триває ремонт приймально-діагностичного відділення. Ремонтні роботи ведуться у підвальному приміщенні. Як розповів директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Віктор Лисак, у відділення також закупили сучасне обладнання. Цьому, за його словами, посприяв Світовий банк.

У продовження візиту Олег Синєгубов ознайомився з будівництвом амбулаторії в Щербанівській ОТГ. Нині там вже майже завершили будівельні роботи, лишилося провести опалення.

 Останнім пунктом поїздки став Горбанівський геріатричний пансіонат ветеранів війни та праці. Заклад  отримав сертифікат енергоефективності. Він має найвищий показник економії енергії класу С. Пансіонат працює з 1992 року. В 2005 році він перепрофільований у заклад для ветеранів війни та праці. Розрахований на 305 ліжкомісць.

За словами виконавців і замовників реконструкцій, строки та умови робіт виконуються в повному обсязі і згідно з домовленостями. Загалом ходом реконструкцій керівник області залишився задоволений.

«Хочу зазначити, що якістю об’єктів під здачу я задоволений. Полтавщина демонструє доволі серйозний рівень модернізації комунальних установ. Зі свого боку я робитиму максимум для досягнення якнайшвидшого процвітання нашого регіону і сподіваюся, що полтавці сприятимуть мені в цьому», – зазначив Олег Синєгубов.

 

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
УВАГА! Конкурс на здобуття Українсько-єврейської літературної Премії «Зустріч-2024»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk