• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

«Аеропорт – Полтава» та «Українські вертольоти» уклали договір про базування повітряних суден

Повітряні судна «Авіакомпанії «Українські вертольоти» будуть базуватися на території комунального підприємства «Аеропорт – Полтава». Відповідний договір підписали керівники цих підприємств. Підписання відбулося за участі т.в.о. голови Полтавської облдержадміністрації Олега Пругла.

«Переконаний, що розвивати вертолітну авіацію на Полтавщині дуже важливо, – сказав Олег Пругло. – Це й за потреби допомога сільськогосподарським виробникам, і екологічним проєктам, і в пожежогасінні та медичній авіації. Плюс і в тому, що авіакомпанія платитиме орендну плату нашому аеропорту, а це означає, що трішки тягар з обласного бюджету впаде».

Т.в.о. генерального директора ПАТ «Авіакомпанія «Українські вертольоти» Сергій Букорос сказав, що «завдяки реформам найближчим часом розпочнеться розвиток і Кременчуцького льотного коледжу. Ми відчуваємо гострий дефіцит кадрів. Навіть змушені були залучати до роботи іноземних спеціалістів. Нині ставимо собі основним завданням, щоб Україна була представлена на ринку вертолітних послуг. Наш головний конкурент – це Російська Федерація. Ми вже 15 років в цій боротьбі й не здаємося».

Директор Департаменту підготовки персоналу ПАТ «Авіакомпанія «Українські вертольоти» Юрій Стороженко розповів, що його підприємство націлене на довгострокову співпрацю: «Для «Аеропорту – Полтава» буде збільшення кількості робочих місць. Ми є частиною великої індустрії. Прийдемо ми – прийде хтось іще».

Сподівання на перспективу співпраці висловив і в. о. директора Полтавського обласного комунального підприємства «Аеропорт – Полтава» Володимир Окара.

«Авіакомпанія «Українські вертольоти» не заважатиме нашим міжнародним перевезенням у полтавському аеропорту, – додав Олег Пругло. – Ми ж плануємо їх розвивати. Впевнений, що крім міжнародних зможемо запропонувати й перевезення міжобласні».

Image
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk