• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Кому необхідно подати нові заяву й декларацію для призначення субсидії

З травня 2019 року управліннями соціального захисту населення проведено автоматичний розрахунок житлових субсидій на наступний термін 2019-2020 років без додаткового звернення 154 тис. сімей.

Проте відповідно до норм чинного законодавства для окремих категорій одержувачів субсидії розрахунок житлової субсидії на наступний термін здійснюється виключно після подання нових заяв і декларацій. Зокрема, це:

  • сім’ї, яким субсидія призначалась за рішенням комісії на фактично проживаючих зареєстрованих осіб;
  • орендарі житла та внутрішньо переміщені особи;
  • сім’ї, у яких відбулися зміни складу зареєстрованих членів домогосподарства та зміни у складі їх сім’ї (наприклад, хтось прописався чи виписався, розлучення, смерть чи народження);
  • сім’ї, яким субсидія призначалась за рішенням комісії, де є особи працездатного віку, в яких відсутні доходи або дохід менше мінімальної заробітної плати та/або ними чи за них не сплачено єдиний соціальний внесок.

Таким сім’ям необхідно звернутись до управлінь соціального захисту населення до кінця вересня поточного року.

Чому важливо звернутись до кінця вересня! Якщо сім’я звернеться за призначенням субсидії в неопалювальний сезон, і в цей період субсидію буде призначено (зокрема в нульовому розмірі), управління соціального захисту населення розрахує розмір субсидії автоматично на початку опалювального сезону без додаткового звернення.

Звернення за призначенням субсидії у літній період заощадить Ваш час та надасть можливість отримати субсидії з початком опалювального періоду без затримки.

За зверненнями, які надійдуть протягом двох місяців, із початку опалювального сезону житлову субсидію (у разі наявності правових підстав) буде призначено з жовтня поточного року.

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk