• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

У Полтаві визначили чемпіонів України зі спортивного більярду серед науково-педагогічних працівників ЗВО України

Цими вихідними в обласному центрі відбувся особисто-командний чемпіонат України зі спортивного більярду «Динамічна піраміда» серед науково-педагогічних працівників ЗВО України. Спортсмени змагалися за Кубок майстра спорту України міжнародного класу зі спортивного більярду, дворазового чемпіона світу Дмитра Білозерова. Змагання мали благодійну мету – підтримку Збройних сил України. 

У турнірі взяли участь 16 спортсменів із 7 закладів вищої освіти України.

Учасників привітали заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Володимир Василенко.

«Надзвичайно важливо, щоб наші захисники поверталися не просто до цивільного життя, а й до своїх захоплень, отримували задоволення від занять улюбленою справою. Подібні змагання дозволяють поєднувати реабілітацію і підтримку тих, хто зараз виборює можливість для занять спортом, наукою, освітою. Почесно зіграти з героями, які займаються цим видом спорту. Дякую науково-педагогічній спільноті за популяризацію спорту і підтримку ЗСУ», – зазначив Володимир Василенко.

Серед цьогорічних учасників змагань були науковці Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка, учасники бойових дій Михайло Боднар та Андрій Ковальчук. Спортсмени прибули з фронту у відпустку.

У командному заліку саме команда Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка виборола чемпіонське звання. Друге місце посіла команда Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», третє місце – в Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

В особистому заліку чемпіонкою України стала Анастасія Коваленко (Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»), друге місце посів Андрій Майснер (Національний авіаційний університет), третє місце поділили Віталій Ворона (Київський національний університет імені Тараса Шевченка) та Андрій Ковальчук (Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія ім. Тараса Шевченка).

Окрім кубків та нагород особливими відзнаками турніру були памʼятні знаки, відлиті з латунних гільз артилерійських снарядів, що нищать ворога на українській землі. Також лідери командного заліку передали Центру ветеранського розвитку прапор 85-го окремого батальйону територіальної оборони.

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk