• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Батальйону патрульної поліції в місті Кременчук – 8 років

На Полтавщині відбулися урочистості з нагоди 8-ї річниці створення батальйону патрульної поліції в місті Кременчук управління патрульної поліції в Полтавській області Департаменту патрульної поліції.

Участь у заході взяли перший заступник начальника Полтавської ОВА Боглан Корольчук, начальник Головного Управління Національної поліції в Полтавській області генерал поліції третього рангу Євген Рогачов, начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік.

«Від імені Полтавської обласної військової адміністрації дякую за вашу роботу. Впевнений, що ви з честю та професіоналізмом впораєтеся з тими завданнями, які будуть поставлені перед вами в подальшому. Ви постійно вдосконалюєтеся та не зупиняєтеся на досягнутому. Бажаю подальшого духовного, розумового та фізичного розвитку», – привітав присутніх Богдан Корольчук.

Євген Рогачов зауважив, що працівники патрульної поліції стали флагманом реформи міліції в Національну поліцію України та взірцем відданості служби.

«Бажаю, щоб кількість виїздів на службу завжди дорівнювала кількості повернень. Щоб ви ніколи не зраджували присязі, як самим собі, так і нашому суспільству. Війна триває два роки, і ми гідно прийняли її першими. Пишаюся особовим складом ГУНП в Полтавській області. Ми не маємо зрадників, з честю виконуємо всі функції та завдання», – сказав Євген Рогачов.

За 8 років патрульні опрацювали 448 651 виклик, склали 278 571 адміністративний матеріал, виявили понад 6 528 водіїв у стані сп’яніння, розкрили 2 527 злочинів, виявили 1 740 випадків зберігання наркотичних речовин, 644 особи, які перебували у розшуку, 496 одиниць зброї та боєприпасів, врятували 65 людських життів.

«Ця статистика – це результат нашої спільної роботи. Кожна цифра – це невпинна праця, це жертва особистими інтересами та часом проведеним з рідними задля служби українському народові. Дякую, що з честю й гідністю ви щодня несете звання поліцейського», – звернулася до присутніх керівник батальйону патрульної поліції в місті Кременчук, майор поліції Альона Стрижак.

Поліцейські отримали подяки від Полтавської обласної військової адміністрації, Полтавської обласної прокуратури, Головного управління Національної поліції в Полтавській області, Кременчуцької районної військової адміністрації, Кременчуцької міської адміністрації, війської частини 3059 НГУ, Кременчуцького районного управління поліції ГУНП та Департаменту патрульної поліції.

Image
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk