• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

У Полтавській обласній військовій адміністрації триває кампанія декларування за 2023 рік

У Полтавській обласній військовій адміністрації триває кампанія декларування за 2023 рік, яка завершиться 31 березня 2024 року.

Разом з тим, нагадуємо деяким категоріям осіб закладів охорони здоров’я, що перебувають в управлінні облвійськадміністрації, що відповідно до Закону 3384-IX, до переліку декларантів було додано осіб (як правило, лікарів), які входять до складу військово-лікарських комісій (ВЛК), лікарсько-консультативних комісій (ЛКК), лікарсько-льотних комісій (ЛЛК) і медико-соціальних експертних комісій (МСЕК). Такі заходи викликані необхідністю зменшення корупційних ризиків та забезпечення прозорості і доброчесності у діяльності таких комісій на період воєнного стану.

Звертаємо увагу, що декларантами є всі вказані  категорії суб’єктів незалежно від того, в якій сфері (державній, приватній чи комунальній) такі комісії функціонують.

Члени комісій, які станом на 11 жовтня 2023 року перебували в складі однієї з вищезазначених комісій, потрібно подати щорічну декларацію з позначкою „я продовжую виконувати функції держави або місцевого самоврядування” за 2023 рік до 31 березня 2024 року.

Водночас, визначено правила подання декларацій особами, які будуть  включені до відповідних комісій в період з 01.01.2024 до 31.03.2024:

Відповідно, якщо особа відноситься до особового складу штатних ВЛК, слід подати декларацію кандидата на посаду за 2023 рік (до призначення на посаду) та щорічну декларацію з позначкою „я продовжую виконувати функції держави або місцевого самоврядування” за 2023 рік.

 У разі, якщо особу включено до складу ЛКК і МСЕК або позаштатних постійно діючих ВЛК і ЛЛК  у такому випадку слід подати декларацію кандидата на посаду за 2023 рік - протягом 10 календарних днів з дня включення до складу відповідної комісії та щорічну декларацію з позначкою „я продовжую виконувати функції держави або місцевого самоврядування” за 2023 рік.

Однак, якщо Вами першою було подано щорічну декларацію за минулий рік то декларацію кандидата на посаду за цей період надавати не потрібно.

 

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk