• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Кожна громада області має забезпечити надання у ЦНАПах усіх обов’язкових послуг, визначених законодавством, – Володимир Когут

Полтавська обласна військова адміністрація продовжує тримати на контролі питання розвитку мережі Центрів надання адміністративних послуг регіону.

Під головуванням заступника начальника ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Володимира Когута відбулася онлайн-нарада з керівниками ЦНАП щодо роботи центрів у 2024 році.

Присутні окреслили напрями роботи ЦНАПів на поточний рік, обговорили питання впровадження надання центрами всіх обов’язкових послуг відповідно до розпорядження КМУ від 16.05.2014 № 523-р, підключення ЦНАПів до інформаційних систем та системи онлайн-моніторингу.

«Кожна громада області має забезпечити надання у ЦНАПах усіх обов’язкових послуг, визначених законодавством. Наразі всі такі послуги запровадили 23 центри області. Необхідно посилити роботу в цьому напрямі Великобудищанській, Заводській, Кременчуцькій, Ланнівській, Лохвицькій, Мартинівській, Машівській, Новоселівській, Пришибській, Сенчанській, Хорольській територіальним громад», – розповів Володимир Когут.

Начальник Управління цифрової трансформації ОВА Іван Біліцікий зауважив, що ЦНАПи використовують інформаційні системи з метою автоматизації робочих процесів, мінімізації часу надання адміністративних послуг, зменшення обсягу паперових документів, мінімізації кількість помилок адміністраторів та суб’єктів отримання послуг.

«57 ЦНАПів області підключили інформаційну систему. Центри Гребінківської, Кобеляцької та Хорольської територіальних громад наразі перебувають в процесі впровадження», – сказав Іван Біліцький.

Крім того, 22 ЦНАПи наразі не інтегровані до системи онлайн-моніторингу, тобто до модуля Єдиного державного веб-порталу електронних послуг, який призначений для збору та обробки оціночних даних, розміщення результатів моніторингу, а також ведення профілів ЦНАПів.

За результатами наради Володимир Когут надав доручення керівникам ЦНАПів вжити заходів щодо впровадження всіх обов’язкових послуг відповідно до законодавства, підключення інформаційних систем, а також щодо інтеграції центрів до системи онлайн-моніторингу.

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk