• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Відбулося засідання Комісії з визначення стипендіатів стипендії імені Дмитра Пругла для учнів ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою Полтавщини

Відбулося засідання Комісії з визначення стипендіатів стипендії імені Дмитра Пругла для учнів ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою Полтавщини.

Стипендія заснована на честь загиблого захисника України полтавця Дмитра Пругла, військовослужбовця спецпідрозділу «Азов» Національної гвардії України, учасника антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил на Сході України.

Хвилиною мовчання вшанувати світлу пам’ять Дмитра Пругла та всіх тих, хто віддав своє життя за майбутнє незалежної України.

Стипендія заснована з метою забезпечення реалізації Обласної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2021-2025 роки, відповідно Положення про стипендію, затвердженого рішенням пленарного засідання двадцять сьомої позачергової сесії восьмого скликання Полтавської обласної ради від 31 жовтня 2023 року № 698.

Стипендія призначається для учнів ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою Полтавщини.

Склад членів Комісії визначений Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 10.01.2024 № 23:
Голова Комісії – Чубенко Антон Григорович, заступник начальника Полтавської облвійськадміністрації.
Заступник голови Комісії – Кончаковський Євген Олегович, директор Департаменту освіти і науки Полтавської облвійськадміністрації.
Секретар Комісії – Дика Ірина Володимирівна, методист ПАНО ім. М.В. Остроградського.
Члени Комісії – Бариш Олег Миколайович, Білоха Валерій Миколайович, Бородай Едуард Миколайович, Бубнюк Валентин Леонідович, Дербеньов Олександр Володимирович, Зелюк Віталій Володимирович, Кушпіль Ангеліна Володимирівна, Максименко Андрій Іванович, Півняк Андрій Юрійович, Пругло Катерина Андріївна.

На засідання Комісії подано документи від 10 учнів Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Полтавської обласної ради та документи від 6 учнів Полтавського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Віталія Грицаєнка Полтавської обласної ради.

Для якісної роботи Комісії на кожного члена Комісії відпрацьовані Протоколи комплексної оцінки доробку учнів ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою Полтавщини на здобуття стипендії імені Дмитра Пругла, а також Загальний протокол.

Засідання проводив голова Комісії – Чубенко Антон Григорович, заступник начальника Полтавської облвійськадміністрації.

Конкурс на здобуття стипендії імені Дмитра Пругла долучив дуже достойних претендентів. Це вихованці ліцеїв із посиленою військово-фізичною підготовкою Полтавщини – Кременчуцького ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою та Полтавського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Віталія Грицаєнка. Зокрема, свої доробки на конкурс подало багато ліцеїсток. Дівчата – це окраса військових ліцеїв, зокрема Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, адже у 2023 році було поновлено набір випускниць 9-х класів до закладу. Всі претенденти на здобуття стипендії імені Дмитра Пругла мають у своєму активі успіхи не лише в навчанні, а і в соціально значущій діяльності, провадять активну співпрацю з громадськістю, беруть участь у роботі молодіжного парламенту, мають високі спортивні показники.

Гарні враження про претендентів, їхню мотивованість висловив Валентин Бубнюк (владика Федір):
– Радий, що в Полтаві цьогоріч з’явився такий заклад, як Полтавський ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Віталія Грицаєнка. Я мав змогу зустрічатися з ліцеїстами на літньому майданчику біля Свято-Успенського Собору. Конкурс імені Дмитра Пругла – гарна можливість для них зростати і вдосконалюватися.

За словами директора Департаменту освіти і науки Полтавської облвійськадміністрації Є. Кончаковського, найближчим часом відбудеться урочисте нагородження стипендіатів.

 

ПАНО

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk