• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

У Полтаві працює гінекологічний кабінет безбар'єрного доступу

В обласному центрі працює гінекологічний кабінет безбар'єрного доступу. Він діє за принципом «єдиних дверей» – окрім гінекологічного огляду жінки можуть зробити додаткові обстеження: кольпоскопію, УЗД-обстеження, цитологічне дослідженя.

«Всі ми люди, всі ми хочемо бути здоровими, і хочемо лікуватися доступно», – говорить Лілія Коновалова.

Лілія вперше мала змогу в комфортних умовах пройти гінекологічне обстеження в Полтавській обласній лікарні відновного лікування та діагностики, адже тут облаштовано гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу.

Тут усі жінки, незалежно від способу пересування, наявності різних порушень та захворювань, віку та статусу, можуть отримати якісну гінекологічну допомогу.

«Я дуже задоволена оглядом, лікарем, перш за все кабінетом, тому що я тепер можу сама. Сама – це значить без допомоги мами. Я можу сама заїхати, зайти, і навіть без допомоги лікаря сісти на оглядове крісло», – ділиться враженнями Лілія.

Для запису до лікаря акушера-гінеколога: м. Полтава, вул. Шевченка, 10, 1 поверх, тел. (050) 305 86 04

Кабінет обладнав Благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» за підтримки Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine та Партнерства ООН із захисту прав людей з інвалідністю.

Відео зняте на замовлення БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї» у межах заходів гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Корея.

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk