• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Володимира Когута й Антона Чубенка призначили заступниками начальника Полтавської ОВА

7 грудня начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін підписав розпорядження про призначення ще двох заступників. Ними стали Володимир Когут й Антон Чубенко.

Вони пройшли спеціальну перевірку стосовно осіб, які претендують на зайняття посад, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища, та посад із підвищеним корупційним ризиком. Їхні кандидатури погодили в Офісі Президента України та в Кабінеті Міністрів України.

Біографічна довідка Володимира Когута

Володимир Миколайович Когут народився 27 лютого 1985 року в селі Присліп Львівської області.
У 2006 році закінчив Національний університет державної податкової служби України за спеціальністю «правоохоронна діяльність» та Національну академію державної податкової служби України за спеціальністю «право». Загальний стаж роботи – 21 рік.

Трудову діяльність розпочав у 2002 році зі служби в податковій міліції на посадах начальницького складу.
Із 2007 по 2016 працював менеджером проєктів у ЗАТ «Рууккі Україна».
Із 2016 по 2018 – аналітик відділу аналізу операцій клієнтів управління фінансового моніторингу ПАТ «Альфа-Банк».
Із 2018 по 2023 – начальник управління інформаційно-аналітичного забезпечення виявлення та розшуку активів, начальник другого відділу Управління виявлення та розшуку активів, завідувач сектору координації та протоколу Міжнародного управління, головний спеціаліст Управління виявлення та розшуку активів Національного агентства України з питань виявлення розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Біографічна довідка Антона Чубенка

Антон Григорович Чубенко народився 19 жовтня 1974 року в Києві. У 1994 році закінчив Львівське пожежно-технічне училище МВС України за спеціальністю «організація і техніка протипожежного захисту». У 2000 році – Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «правознавство» та Міжнародну школу бізнесу Міжнародного центру приватизації інвестицій та менеджменту за спеціальністю «фінанси».

Має науковий ступінь доктора юридичних наук, професор. Загальний стаж роботи – 32 роки.

Із 1991 по 2014 рік служив в органах внутрішніх справ.
Із 2014 по 2017 – директор Державного навчального закладу післядипломної освіти «Навчально-методичний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу в сфері боротьби з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванням тероризму».
Із 2017 по 2020 – директор Академії фінансового моніторингу.
Із 2020 по 2023 – начальник Управління правового забезпечення центрального апарату Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.
У 2023 році працював головним науковим співробітником Науково-дослідного інституту публічного права.

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk