• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Полтавців відзначили державними нагородами

Під час апаратної наради в Полтавській облдержадміністрації вручили нагороди краянам, які зробили значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, за вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм.

Орденом «За заслуги» ІІ ступеня нагородили голову Громадської ради при Полтавській обласній державній адміністрації Володимира Голуба.

 Присвоєно почесні звання: «Заслужений майстер народної творчості України» – художникові Національного музею-заповідника українського гончарства в  Опішному Ірині Мирко, «Заслужений працівник освіти України» – старшому викладачу кафедри медичної хімії Української медичної стоматологічної академії Любові Іщейкиній, «Заслужений працівник сфери послуг України» –  директору департаменту житлово-комунального господарства Горішньоплавнівської міської ради Петру Василюку та заступнику начальника виробничої служби Полтавського обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства «Полтаватеплоенерго» Євгенії Литецькій.

За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку агропромислового комплексу, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Почесною грамотою Кабінету Міністрів України нагородили директора приватного сільськогосподарського підприємства  «Агрофірма «Урожай» Кобеляцького району Василя Гордійка, директора приватного сільськогосподарського підприємства «Дружба»  Семенівського району Андрія Колісника.

Також за сумлінну працю в органах виконавчої влади та високий професіоналізм Почесною грамотою Кабінету Міністрів України відзначили керівника апарату Семенівської районної державної адміністрації Наталію Дондоху.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм Подяку Прем'єр-міністра України оголосили Горішньоплавнівському міському голові Дмитру Бикову, Коломацькому сільському голові Полтавського району Євгену Почечуну, Щербанівському сільському голові Полтавського району Ігорю Процику, Омельницькому сільському голові Кременчуцького району Олександрі Шереметьєвій.

 

Image
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk