• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Полтавщина приймає чемпіонат України з греко-римської боротьби

В обласному центрі проводять чемпіонат України з греко-римської боротьби серед дорослих.

На змагання приїхали 160 спортсменів із 17 областей України. Полтавщину представлять 19 провідних борців.
Привітав учасників змагань начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.
«У кожного учасника нинішніх змагань своя історія. Моя починалася з одного тренування в день. Коли вже їхав на збори, то кількість тренувань зросла до трьох. Мій успіх – це також заслуга батьків та тренерів, які мені допомагали впевнено йти до мети, – сказав Філіп Пронін. – Бажаю кожному спортсмену на змаганнях проявити силу духу. Сподіваюся, що кожен досягне своєї мети».
Начальник ОВА вручив сертифікати спортсменам:
Жану Беленюку – за 3 місце на чемпіонаті світу з греко-римської боротьби;
Ірфану Мірзоєву – за 2 місце на чемпіонаті світу з греко-римської боротьби серед чоловіків до 23 років.
«Для мене велика честь бути в цьому залі. У цей складний для всієї країни час, коли триває війна, ми виборюємо нашу територіальну цілісність та незалежність, у нас є змога проводити такі заходи. Дякую організаторам за можливість провести цей чемпіонат України з греко-римської боротьби. Також завдяки нашим Збройним силам ми можемо брати участь у різних змаганнях та прославляти Україну на міжнародній арені», – сказав Жан Беленюк.
На турнір, окрім учасників, приїхали начальники Рівненської та Дніпропетровської ОВА Віталій Коваль і Сергій Лисак, президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт.
«Для кожного спортсмена це певний старт та оцінка своїх можливостей, – сказав Вадим Гутцайт. – У вашому регіоні я побачив, яку увагу приділяють спорту. Сподіваюся, що скоро ми почуємо імена нових чемпіонів із Полтавщини».
Чемпіонат є відбірковим. Переможці змагатимуться на міжнародних аренах за здобуття ліцензій для України на участь в Олімпійських іграх-2024 у Парижі.

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk