• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Потребуєте правничої допомоги — звертайтеся до юристів системи БПД

Якщо ви потребуєте правничої допомоги — звертайтеся до юристів системи БПД. Ви можете це зробити офлайн або скориставшись дистанційними сервісами системи.

Завітайте до найближчого бюро правової допомоги. На мапі за посиланням https://bit.ly/bpd_buro можна перевірити розташування, номери телефонів та режим роботи.

Зверніться до юристів під час роботи консультаційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги. Про дату, час та місце роботи консультаційних пунктів можна дізнатися з відповідних графіків за посиланням https://bit.ly/42fQ3lW.

Якщо з різних причин ви зараз не можете безпосередньо звернутися до бюроправової допомоги, ви можете скористатися іншими сервісами системи БПД:
Зателефонувати до контактного центру системи БПД за номером 0 800 213 103 (дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні). Номер для дзвінків з-за кордону: +38 (044) 363 10 41 (вартість дзвінка з-за кордону за тарифами вашого оператора зв’язку).
Зателефонувати з Telegram: https://t.me/+380677213103 (юристи працюють на лінії з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 18:00 за Київським часом).
Щоб отримати правову консультацію письмово, напишіть у Telegram-бот: https://t.me/LegalAidUkraineBot (юристи відповідають у робочі дні).
Правові консультації можна переглянути на довідково-інформаційній платформі правових консультацій WikiLegalAid.
Тут зібрані усі сервіси доступу системи безоплатної правової допомоги: https://linktr.ee/legalaid.gov.ua
  
Якщо під час консультації з юристами системи БПД, ви зʼясували, що потребуєте безоплатної вторинної правничої допомоги (БВПД), тобто представництва інтересів у суді чи в інших державних органах, допомоги в підготовці документів до суду, — подайте відповідне звернення та документи, які підтверджують право на БВПД, одним із визначених законодавством способів:

– особисто або через законного представника безпосередньо до місцевого центру з надання безоплатної вторинної правничої допомоги;

– поштою до центру з надання безоплатної вторинної правничої допомоги;

– електронною поштою на офіційну електронну адресу центру з надання безоплатної вторинної правничої допомоги.

У такому зверненні необхідно зазначити прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання, електронну адресу для зворотного зв’язку, суть правового питання та категорію суб’єкта права на безоплатну допомогу. Звернення повинно бути підписане кваліфікованим електронним підписом.
Детальний механізм подання електронного звернення про надання безоплатної вторинної правничої допомоги наразі напрацьовується.

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk