• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

В обласному центрі відзначили День Незалежності України

24 серпня в обласному центрі відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Незалежності України. Керівництво області та міста, рятувальники і правоохоронці поклали квіти до пам’ятника гетьманові Івану Мазепі.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, секретар Полтавської міської ради Катерина Ямщикова привітали присутніх зі святом.

«Багато поколінь сотні років боролися за незалежність, як і нині її виборює вся держава. Мирний план Президента Володимира Зеленського став загальновизнаною основою для початку будь-яких переговорних ініціатив. Наша країна на порозі глобальних змін, до яких потрібно бути готовими всім. Ми обʼєднані навколо спільної мети – перемоги та звільнення територій. І наша сила – в єдності. Кожен із нас назавжди в боргу перед тими, хто віддав своє життя за незалежність України. Всі герої навіки в наших серцях. Слава Україні!» – зазначив Дмитро Лунін.

«32 роки ми маємо незалежність і роками ведемо боротьбу з ворогом. Наш мирний план дуже простий – залиште наші території, залиште нас у спокої та дайте нам можливість самим вирішувати, як жити. Ми самостійно визначатимемо вектор розвитку, бо ми відбулися як нація! – сказав Олександр Біленький. – Сьогодні ми платимо надзвичайно високу ціну за свободу: ми платимо життями наших дочок і синів, життями мирного населення. Нехай на 33-му році незалежності України нам допомагають удача, воля та сильний дух народу».

На урочистостях із нагоди Дня Незалежності України державні, обласні та міські відзнаки вручили військовим, волонтерам, аграріям, освітянам, представникам бізнесу та державним службовцям.

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk