• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

У Полтаві відкрили виставку, присвячену футболу

В обласному центрі стартувала виставка «Гра мільйонів», присвячена футбольним подія минулого року. Експонати представлені в Полтавському краєзнавчому музеї імені Василя Кричевського.

В експозиції  – 40 авторських світлин фотографа та журналіста Олега Дубини, які зняті протягом 2018 року. На виставці можна побачити унікальні фотографії матчів та подій, пов’язаних із полтавською футбольною командою «Ворскла», з Суперкубка UEFA 2018 (гра відбулася 15 серпня минулого року на стадіоні «А. Ле Кок Арена» в Таллінні, Естонія), також з фіналів Ліги чемпіонів (чоловіки та жінки) сезону 2017/18 років. Окрім цього – світлини з фіналу Ліги чемпіонів UEFA серед жінок (2017–18 UEFA Women's Champions League) – фінальний матч розіграшу.

«Переглянувши ці світлини, згадуються події, які відбувалися кілька місяців тому. На жаль, за роботою я пропустив багато емоцій, які вирували на стадіоні. Тому хочу подякувати автору та організаторам за те, що дали можливість згадати кращі миті футбольного життя. І ці миті вже залишаться в історії», – зазначив віце-президент ФК «Ворскла» Олег Лисак.

На презентації виставки були присутні журналісти, представники футбольного клубу «Ворскла», вболівальники та обласне керівництво. Виставка має на меті не лише привернути увагу до футболу, а й заохотити полтавців і гостей до занять спортом та здорового способу життя.

«Дійсно, футбол – це гра мільйонів. Я сам граю в футбол. І, безперечно, в цій грі важливі певні миті. А ця виставка є кроком до популяризації спорту та здорового способу життя. Цього року плануємо збудувати два футбольних поля зі штучним покриттям. І жителям Полтави буде де пограти в футбол, а для Вас, Олегу, також розшириться спектр дій», – сказав начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Буцький.

Фотографом та журналістом Олег Дубина працює на футбольних матчах, починаючи з 2010 року. Загалом побував майже на 400 іграх. Це його перша виставка.

 «Ідея виставки – показати футбол з іншого боку, а саме те, що залишається за кадром. Емоції, які можна спіймати під час гри на полі, не повторюються. Коли ти фотографуєш, розумієш, що ця мить вже ніколи не повториться, а залишиться на світлині», – розповів автор проекту Олег Дубина.

Виставку організували за сприяння Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту та Департаменту культури і туризму облдержадміністрації.

Переглянути експозицію можна до 7 березня в Полтавському краєзнавчому музеї імені Василя Кричевського. Потім її планують експонувати на стадіоні «Ворскла».

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk