• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Мінсоцполітики закуповуватиме товари і роботи за кошти міжнародних донорів через електронну систему закупівель Prozorro

04 серпня 2023 року Уряд ухвалив постанову, яка дає можливість закуповувати товари і роботи за кошти міжнародних донорів через електронну систему закупівель Prozorro.

З 2014 р. Мінсоцполітики реалізує проект «Модернізація системи соціальної підтримки населення України». До цього часу, в рамках проекту, закупівлі обладнання і техніки для сфери соціального захисту здійснювались за правилами Світового банку.

Часто вони є незрозумілими для українського бізнесу, а через те, що закупівлі відбуваються поза межами системи Prozorro, наявні низька конкуренція і низький відсоток успішності торгів.

Відтепер, в рамках експериментального проекту, який  триватиме з 1 серпня 2023 р. по 31 серпня 2024 р., процедури закупівель здійснюватимуться через Prozorro, а функції організатора торгів виконуватиме ДУ «Професійні закупівлі».

Експериментальний проект спільно реалізовуватимуть Мінсоцполітики та Мінекономіки. Він сприятиме не тільки економії фінансових ресурсів, а й збільшенню конкуренції та підвищенню ефективності проведення закупівель. Завдяки змінам, що запроваджуються, бізнес зможе брати участь у торгах у системі Prozorro за знайомими і зрозумілими правилами.

Під час реалізації проекту, Мінекономіки і ДУ «Професійні закупівлі» протестують на практиці механізм проведення торгів за правилами Світового банку в системі Prozorro та роботу нового модуля «Закупівлі за кошти донорів». Це допоможе сформувати центр експертизи проведення закупівель за правилами Світового банку та підготуватись до проведення електронних закупівель для відновлення за кошти міжнародних партнерів.

Оплата послуг ДУ «Професійні закупівлі» здійснюватиметься тільки у разі успішного завершення процедури закупівлі.

Прес-служба Міністерства соціальної політики

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk