• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Андрій Єрмак провів нараду щодо ситуації в регіонах України після масованих атак Росії на об’єкти критичної інфраструктури

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів селекторну нараду з головами обласних військових адміністрацій та мерами обласних центрів України, яка була присвячена ситуації в регіонах нашої країни після масованих обстрілів з боку Російської Федерації об’єктів критичної інфраструктури, насамперед енергетичних.

У нараді також взяли участь заступники керівника Офісу Глави держави Кирило Тимошенко та Ростислав Шурма.

Андрій Єрмак подякував керівникам військових адміністрацій, органів місцевого самоврядування та всім відповідним органам влади за роботу, яка здійснюється в ці дні для максимально швидкого реагування на наслідки терористичних ударів РФ та відновлення енергопостачання.

«Хочу вам подякувати і від імені Президента. Справді потужна робота кожного з вас. Знаємо, що всі працюють цілодобово і все відновлюється. Але наші люди й так страждають майже вісім місяців, тому все, що необхідно з боку держави, потрібно робити дуже швидко», – наголосив він.

Керівник Офісу Президента заслухав інформацію про поточну ситуацію в усіх регіонах і ті потреби й проблеми, які вимагають уваги та вирішення.

Голови обласних військових адміністрацій проінформували про шкоду, якої було завдано унаслідок ракетних обстрілів та атак безпілотників-камікадзе на об’єкти енергетичної інфраструктури. Очільники ОВА, керівництво Міністерства енергетики та НЕК «Укренерго» розповіли про ситуацію з відновленням електропостачання, а також про заходи щодо посилення захисту об’єктів критичної інфраструктури.

Андрій Єрмак попросив заступників керівника Офісу Президента разом з головами обласних військових адміністрацій надати перелік усіх нагальних потреб щодо відновлення пошкодженої інфраструктури, який керівництво Української держави передаватиме країнам-партнерам, що вже готові допомагати нашій країні в цих питаннях.

«Також у цей час дуже важлива ваша пряма комунікація з громадянами, щоб вони чітко розуміли, коли що робиться й відновлюється на місцях. Тому ваші виступи чи звернення до людей були б дуже корисними», – сказав він.

Наприкінці Андрій Єрмак відзначив, що всі керівники, органи та служби працюють як одна команда, і цей надзвичайно важливо.

«Думаю, що строки, за які нам вдається все налагодити, безпрецедентні. Всі бачать і цінують вашу роботу», – зазначив керівник Офісу Президента.

 

Офіційне інтернет-представництво

 

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk