• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Оголошено конкурс історій “Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці”

З початком повномасштабного вторгнення росії українці вчергове об’єдналися заради спільної мети: захистити нашу державу. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, організації громадянського суспільства і бізнес разом сумлінно наближають перемогу щодня.

Саме тому проєкт “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України” спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України та Секретаріатом Кабінету Міністрів України продовжують та розширюють інформаційну кампанію “Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці" розпочату ще у 2020 році. Цьогоріч у рамках кампанії запускається конкурс історій “Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці”.

Конкурс історій покликаний популяризувати успішну тристоронню співпрацю між секторами та результати їхньої спільної роботи задля розвитку суспільства відповідальних громадян та сильної, незалежної, вільної України.

За результатами конкурсу буде сформований Збірник історій про кращі спільні проєкти організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів влади, який підсвітить успіхи такої співпраці та надихатиме майбутні тристоронні ініціативи.

Якщо ви є представником органу державної влади/органу місцевого самоврядування, організації громадянського суспільства чи бізнесу і маєте досвід втілення ініціативи/проєкту із залученням трьох секторів, поділіться вашою історією, заповнивши форму за посиланням до 31 липня 2022 включно: https://forms.gle/fr7n1UyVsJiiyiDw5.

До збірника потраплять успішні історії співпраці, які відповідатимуть таким критеріям:

●       Ініціатива/проєкт повинна бути втілена за участі 3 суб'єктів:

○       представників громадянського сектору, (громадської організації чи спілки, благодійної організації або ініціативної групи);

○       бізнесу;

○       органів державної влади/органів місцевого самоврядування.

●   Ініціатива/проєкт продовжила свою роботу або була започаткована після початку повномасштабної війни (24 лютого 2022);

●   Інформація щодо втіленої ініціативи поширена у публічних ресурсах;

●   Ініціатива/проєкт мала вимірюваний результат.

Протягом липня команда організаторів визначить кращі історії про спільні проєкти, які будуть висвітлені у збірнику для розміщення на інформаційних ресурсах партнерів. Кількість історій-переможців буде визначено в залежності від кількості поданих заявок.

Вашу успішну історію співпраці має дізнатися уся країна, а вашим досвідом надихнуться інші державні органи, ОГС та бізнес. Крім того, учасники історій, які будуть відібрані до збірника, отримають приємні подарунки.

Сміливо заповнюйте форму та діліться своїми успіхами, які наближають нас до перемоги!

У випадку виникнення будь-яких додаткових запитань прохання звертатися до Юлії Дядюк, менеджерки проєктів Центру демократії та верховенства права поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або на фейсбук-сторінку.

Проєкт “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України” реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ), завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. 

МКІП

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk