• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Із акваторії Сулинської затоки вилучено 10 од. браконьєрських сіток, – Полтавський рибоохоронний патруль

Учора, 19 червня 2022 року, проведено спільний рейд Полтавського рибоохоронного патруля із СПД на воді Кременчуцького РУП ГУНП в Полтавській області.

Спільні рейди й патрулювання водної акваторії Полтавщини не припиняються, попри те, що триває військова агресія. Тож злагоджені дії є ефективною запорукою охорони водних біоресурсів та дотримання природоохоронного законодавства.

Рейдовою групою проведено рибоохоронні заходи в акваторії Сулинської затоки Кременчуцького водосховища.

Близько 6 годину в районі с. Кліщенці Золотоніського району Черкаської області (водна акваторія Полтавської області) було виявлено 10 мисинових сіток, які являються забороненим знаряддям риболовлі, загальною довжиною бiльше 500 м.

У заборонених знаряддях зафіксовано 50 кг риби.

Рибоохоронцями оформлено Акт виявлення та вилучення майна, власник якого не встановлений.

Свіжовиловлену рибу передано по акту прийняття-передачі до Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для харчування військовослужбовців четвертого відділу Лубенського РТЦК та СП.

У період воєнного часу кожен з нас працює на своєму фронті і прискорює нашу спільну перемогу!

Полтавський рибоохоронний патруль вкотре нагадує, що норми вилову водних біоресурсів, заборонені місця, мінімальні розміри водних живих ресурсів, дозволені та заборонені знаряддя лову та інше регламентують Правила любительського і спортивного рибальства.

Порушення цих правил тягне за собою відповідальність згідно чинного законодавства.

Звертаємо увагу, що до закінчення весняно-літньої нерестової заборони на вилов водних біоресурсів залишилося зовсім мало, а саме доба це́бто по 20 червня (включно).

Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства, порядку придбання чи збуту водних біоресурсів прохання невідкладно повідомляти на телефонну «гарячу лінію»: (096) 907 50 08.

Нагадуємо, що згідно із розпорядженням голови Полтавської обласної військової адміністрації адміністрації  № 37 від 30 березня 2022 року , встановлено заборону на риболовлю не на період нересту, а на період воєнного стану взагалі.

Указом Президента України від 17 травня 2022 року №341/2022 термін дії воєнного стану продовжено до 23 серпня 2022 року.

 

 

Управління державного агенства

меліорації та рибного господарства

у Полтавській області 

 

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk