• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Володимир Зеленський нагородив працівників ДСНС, які брали участь у ліквідації наслідків російських обстрілів

Президент України Володимир Зеленський відзначив працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які виявили особисту мужність і самовідданість під час порятунку життя людей і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених ракетно-бомбовими ударами російського агресора.

Відповідним указом Глава держави нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня старшого прапорщика служби цивільного захисту Юрія Бородая, який під вогнем окупантів гасив пожежу, що виникла внаслідок ворожого обстрілу в будівлі Державного податкового університету в місті Ірпені, та запобіг подальшому поширенню вогню.

Президент також нагородив орденом капітана служби цивільного захисту Олексія Романенка, який під вогнем окупантів ліквідував наслідки обстрілу будівлі Державного податкового університету в Ірпені та запобіг подальшому поширенню вогню.

Крім того, орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено полковника служби цивільного захисту Тараса Гордієнка. Він керував виїздами на ліквідацію наслідків ракетних ударів окупантів по містах Ірпінь та Буча, зокрема очолював ліквідацію пожежі у школі мистецтв у Бучі, займання близько 30 приватних житлових будинків та багатоповерхівки. Тарас Гордієнко також очолював розбір завалів двох поверхів чотириповерхового будинку в Ірпені, де могли бути постраждалі.

Також Президент нагородив орденом полковника служби цивільного захисту Віктора Дарагана. 2 березня разом з особовим складом він евакуював 200 мирних мешканців смт Бородянка, які провели понад дві доби під завалами власних будинків після обстрілу, здійсненого російською авіацією. Завдяки його вмілому керівництву вдалося запобігти втратам серед особового складу та вивести техніку в безпечніше місце.

Орденом також нагороджено майора служби цивільного захисту Івана Мариця. З першого дня нападу Росії на Україну він разом із особовим складом рятувальної частини смт Бородянка виїжджав на ліквідацію наслідків російської агресії. Завдяки його героїзму та вмілим діям було звільнено мешканців, які спустилися в укриття й опинилися під завалами будівель. Іван Мариць також допомагав евакуювати техніку та особовий склад із небезпечної зони до смт Пісківка.

Глава держави подякував рятувальникам за службу та побажав їм якомога швидшої перемоги над агресором.

«Ви робите те ж саме, що й наші військові – захищаєте країну на своєму місці. Ви прекрасні міцні люди. Я бажаю вам довгого життя, бо від цього залежить наше життя, життя наших цивільних. Україна вдячна кожному й кожній із вас. Продовжуйте рятувати нас із надзвичайних ситуацій», – наголосив Володимир Зеленський.

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk