• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Територіальні громади області протягом трьох днів вчитимуть розробляти конкурентоспроможні проєктні заявки щодо участі у гранті

Відсьогодні в Полтавській облдержадміністрації для 20 представників територіальних громад області розпочато триденне очне навчання з розробки конкурентоспроможної проєктної заявки щодо участі у гранті. Проводиться захід в рамках обласної Програми сприяння залученню інвестицій, формуванню позитивного іміджу та розвитку міжнародного економічного співробітництва Полтавської області на 2021-2023 роки.

Запрошені тренери - кращі експерти, які мають практичний досвід із залучення коштів на соціальні, культурні, медіа, громадські та бізнес проєкти. Учасниками навчального процесу стали представники тергромад, які на конкурсній основі були відібрані для отримання практичного досвіду з написання конкурентоспроможних грантових проєктів.

Директорка консалтингової компанії «Центр розвитку «ЧАС ЗМІН», засновниця Школи з написання грантових проєктів, авторка YouTube-каналу «ЧАС ЗМІН» Мар’яна Кобеля та директор зі стратегічного розвитку «Центр розвитку «ЧАС ЗМІН» Юрій Звір – запрошені експерти, які протягом трьох наступних днів навчатимуть представників громад писати успішні проєкти розвитку, надаватимуть практичну допомогу у напрацюванні власної ідеї проєкту, віднайденні джерел залучення грантових коштів.

«Вітаю учасників навчального процесу. Вважаю, що успішний економічний розвиток територіальних громад залежить насамперед і від їх спроможності ефективно залучати інвестиційні кошти. Для цього необхідно вміти якісно розробляти конкурентоспроможні проєктні заявки. Сьогодні ми запросили кращих фахівців України, які готові поділитися з вами напрацьованим досвідом. Навчання стало можливим завдяки підтримці голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова, депутатського корпусу Полтавської обласної ради та за ініціативи Департаменту економічного розвитку та залучення інвестицій облдержадміністрації. Ми завжди відкриті до співпраці та готові надавати вам всебічну допомогу. В свою чергу чекаємо від вас якісних проєктів», - зазначив заступник голови Полтавської ОДА Максим Калінін вітаючи учасників зібрання.

Навчання триватиме з 13 по 15 грудня. Учасники навчального процесу отримають сертифікати про отримання практичного досвіду з залучення коштів міжнародних фінансових організацій.

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk