Із 13 по 19 грудня 2021 року в Україні відбудеться тиждень читання

Надрукувати

Сьогодні, 13 грудня, розпочався Національний тиждень читання, який  проводять під егідою Українського інституту книги спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України.

Книга займає вагоме місце в нашому житті, вчить грамотності, освіченості та відкриває нові грані незвіданого. Полтавщина пишається видатними письменниками, авторами відомих творів, які читають у всьому світі. Підтримуючи читання, ми робимо вклад у майбутнє.

Щороку за кошти обласного бюджету здійснюється видання соцзначущих місцевих авторів, видань до визначних та пам’ятних дат. Такі книги поповнюють бібліотечні фонди області, передаються у навчальні заклади та творчим спілкам. Відбір таких видань здійснюється Експертною радою з випуску соціально значущих видань місцевих авторів.

З 1 грудня поточного року вже розпочався збір заявок для розгляду на наступний рік. Можливість подати своє видання триватиме до 31 січня (Дізнатися більше).

Про книжкові новинки Полтавщини можна дізнатися на сайті (Книжкові новинки), також тут є електронні версії виданих книг (Детальніше).

Приєднуйтеся до Національного тижня читання, знайдіть свою улюблену книгу та почніть читати разом із нами вже сьогодні!