• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Брифінг про вибір, бронювання та перезакріплення номерних знаків на автомобіль

В офіційному медіацентрі Полтавщини заступник начальника Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Харківській, Полтавській та Сумській областях Ірина Пархоменко розповіла про вибір, бронювання та перезакріплення номерних знаків на авто.

Обрати номерний знак при реєстрації автомобіля можна, скориставшись послугою «Вибору номерних знаків» через онлайн сервіс.

Автовласник може відразу забронювати обрану цифрову комбінацію або скористатись можливістю обрання номерного знаку без бронювання. Вартість послуги становить 360 грн.

Онлайн-сервіс дозволяє побачити не тільки всі вільні номерні знаки для авто у певному регіоні України, а й відсортувати їх за типом транспортного засобу.

«Після перевірки наявності номерного знаку, який підійде автовласнику, та перед зверненням до сервісного центру МВС за реєстраційними діями з транспортним засобом можна онлайн обрати й забронювати бажаний номерний знак на 10 днів, – розповіла заступник начальника Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Харківській, Полтавській та Сумській областях Ірина Пархоменко. – Якщо протягом 10 календарних днів замовник бронювання не звернувся за послугою перереєстрації транспортного засобу, то скасування бронювання відбувається автоматично. І номерний знак повертається до списку вільних та може бути вибраний знову».

Отримати заброньований номерний знак можна в тому сервісному центрі МВС, де він знаходиться одночасно з послугою реєстрації/перереєстрації транспортного засобу.

Великим попитом користується послуга з замовлення індивідуальних номерних знаків. Але зараз вона тимчасово призупинена. Це пов’язано із погіршенням воєнної безпеки в місцях розташування виробничих потужностей завода-виробника, які буде перенесено на іншу локацію.

Серед автовласників Полтавщини найбільшим попитом користуються номерні знаки з трьома однаковими цифрами та повторами першої та останньої цифр. Вартість вказаних номерних знаків – 4800 гривень.

Ще однією не менш популярною послугою сервісних центрів МВС є зберігання номерних знаків. Вартість одного дня зберігання – 10,8 грн.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Брифінг щодо вибору та бронювання номерних знаків на автомобілі

В офіційному медіацентрі Полтавщини заступник начальника Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Харківській, Полтавській та Сумській областях Ірина Пархоменко розповіла про вибір, бронювання та перезакріплення номерних знаків на авто.

 

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk