• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Круті ігри «COOL GAMES» набувають популярності на Полтавщині

Під час весняних канікул Полтавська академія неперервної освіти ім. М. В. Остроградського за сприяння Полтавського відділення (філії) Комітету фізичного виховання і спорту МОН України провела семінар-практикум «Упровадження модуля «Cool games» на уроках фізичної культури в ЗЗСО області». У заході в Полтавській школі № 2 узяли участь 25 учителів закладів загальної середньої освіти області.

Із мотивувальними промовами до присутніх звернулися помічник Голови Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України Сергій Антропов; директор Полтавського відділення філії Комітету фізичного виховання і спорту  МОН України Юлія Гордієнко; директор Полтавської академії неперервної освіти ім. М. В. Остроградського Віталій Зелюк; директор Полтавської загальноосвітньої школи І–ІІ ступенів № 2  Наталія Дмитренко. Вони відзначили дедалі більшу популярність в Україні та на Полтавщині ігор «Cool Games», а також важливість компетентнісного й діяльнісного підходів при впровадженні модуля «Cool games» на уроках фізичної культури.

Упродовж семінару учасники V Всеукраїнських ігор  «Cool games» 2024 року демонстрували проведення естафет, а вчителі вдосконалювали свої фахові компетентності – опановували нові активності, які можна застосовувати на уроках, вивчали особливості суддівства.

Теоретичну і практичну частину семінару провели методист ПАНО ім. М. В. Остроградського Валерій Білоха, вчительки фізичної культури Полтавської ЗОШ № 2 Валентина Шеліхова та Вікторія Масловська.

 

Довідка. До програми «Cool Games» входять різні естафети. Cool Games сприяє створенню цікавих та яскравих уроків фізичної культури і масовому залученню учнівської молоді до рухової активності завдяки осучасненим та адаптованим естафетам, включає змагання в командних іграх та естафетах, поряд із змаганнями включає культурну складову. «Cool Games» були започатковані комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та українською федерацією учнівського спорту у 2018 році, а 2019 року проведено перші міжнародні «Cool Games»  у Києві. У змаганнях взяли участь 8 команд із 7 країн світу.

Image

Анонси

27.04.2024 – Великодній ярмарок
Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk