• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету в 2019 р.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської облдержадміністрації оголошує конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання  (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів обласного  бюджету в 2019 році.

Порядок проведення конкурсу регламентується Порядком проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. №1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами).

 

  1. Проекти (програми, заходи), що подаються для участі у конкурсі, мають бути спрямовані на реалізацію таких цілей та пріоритетних завдань:

територіальна оборона, допомога ЗСУ, сприяння у підтримці громадського порядку на території області, захист прав і свобод громадян;

формування національної свідомості, любові до свого народу, його історії, культурних та історичних цінностей, гордості за минуле і сучасне та поваги до державної символіки;

підвищення рівня громадянської активності членів територіальних громад, забезпечення їх участі у реалізації державної політики на місцевому рівні;

підвищення рівня екологічної обізнаності та проведення заходів з охорони довкілля;

підтримка творчо обдарованих дітей та молоді;

захист прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах;

популяризація культурної спадщини, народних традицій та духовності, підтримка актуальних тенденцій сучасного мистецтва;

розвиток туристичної привабливості Полтавщини.

 

  1. Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації можуть бути підтримані наступні види діяльності:

проведення семінарів, тренінгів, навчань, конференцій, форумів, пленерів;

виготовлення друкованої, сувенірної продукції, інформаційних та методичних матеріалів;

виставкова діяльність;

виготовлення та розміщення соціальних роликів та соціальної реклами; проведення правоосвітніх, масових заходів, акцій, фестивалів.

 

  1. Вимоги до конкурсної пропозиції.

Для участі у конкурсі громадські об’єднання подають конкурсну пропозицію, яка має бути підготовлена державною мовою, у друкованому та електронному вигляді у форматі *.pdf.

Паперова версія конкурсної пропозиції має бути віддрукована машинним способом на аркушах паперу форматом А4 без обмеження кількості аркушів. Конкурсна пропозиція та додатки до неї мають бути прошиті, пронумеровані та скріплені печаткою інституту громадянського суспільства (у разі наявності) та підписом керівника організації.

 

  1. Орієнтовний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів однієї програми (проекту, заходу) – до 40,0 тис. грн.

 

  1. Строк подання конкурсних пропозицій:

конкурсні пропозиції подаються протягом 30 (тридцяти) календарних днів від дня оприлюднення 03 жовтня 2018 року оголошення про конкурс на офіційному веб-сайті Полтавської обласної державної адміністрації та Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської облдержадміністрації.

 

  1. Конкурс проводиться у такі строки:

перший етап: індивідуальне оцінювання членами конкурсної комісії конкурсних пропозицій – 7 (сім) календарних днів від останнього дня прийому конкурсних пропозицій;

другий етап: відкритий захист конкурсних пропозицій - 10 (десять) календарних днів від останнього дня прийому конкурсних пропозицій;

третій етап: індивідуальне оцінювання членами конкурсної комісії конкурсних пропозицій шляхом проставлення балів - 3 (три) календарних дні від дня відкритого захисту конкурсних пропозицій.

 

7. Конкурсні пропозиції приймаються щоденно, крім вихідних та святкових днів, з 09-00 до 12.00 та з 13.00 до 16-00, за адресою: м.Полтава, вул.Соборності, 45, каб. 533.

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
УВАГА! Конкурс на здобуття Українсько-єврейської літературної Премії «Зустріч-2024»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk