Українська керамологія: національний науковий щорічник. За рік 2009: Ринок ужиткової й художньої кераміки в Україні /за редакцією професора Олеся Пошивайла. – Опішне: Українське Народознавство, 2020. – Кн.V. – Т. 2. – 456 c.
Українська керамологія: національний науковий щорічник. За рік 2009: Ринок ужиткової й художньої кераміки в Україні /за редакцією професора Олеся Пошивайла. – Опішне: Українське Народознавство, 2020. – Кн.V. – Т. 2. – 456 c.
Економічна безпека: держава, регіон, підприємство: Матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції з міжнародною участю, 21 грудня 2020 р. – 21 січня 2021 р. – Полтава: НУПП, 2021. – 133 с.
Вдовіна О.О. Електронне діловодство в судових установах: стан та перспективи : монографія / О.О.Вдовіна. – Полтава: НУ «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка, 2021. – 200 с.
Москаленко Антон Спогади та усмішки: поезії. – Гадяч: видавництво «Гядяч», 2020. – с.60
Не бійся відчиняти будь-які двері, або Історія створення успішного українського бізнесу/ В.О.Дмітрієв – Полтава: ФОП Мирон І.А., 2021.-168 с.
Віхи: збірка віршів/ М. Сулим. – м. Горішні Плавні: ПП Олексієнко В.В., 2021. – 64 с.
Мої віхи – це важливі моменти, під час яких відбувалося переосмислення мною життя і цінності протягом декількох років.
Кожна з них, подібно до часів року, наповнює душу своїм кольором, візерунками, словами, музикою.
Вони минущі, можливо, незначні для інших, але саме вони опромінюють душу і додають сил для продовження шляху.
Домашня кухня та консервування. Основи та мільйон дрібниць: Збірка рецептів/ О.В.Тарасова. – м. Горішні Плавні: ПП Олексієнко В.В., 2021. – 354 с., 79 мал.
В книзі зібрані основи приготування страв. Теми зручно розміщені як по видах страв, так і по видах продуктів – все можна подивитися по змісту. Це дуже зручно. Набір продуктів у стравах здебільшого поданий в порядку їх використання при приготуванні, а дії – в порядку їх виконання. Автор є прихильником того напряму кулінарії, де поціновується смак натурального продукту з невеликою кількістю спецій, але кожний може змінювати набір спецій за своїм смаком. Майже кожний рецепт містить в собі ще кілька або багато різновидів даної страви. Розуміючи сутність процесу, ми обираємо ті різновиди страв, які нам до вподоби, або придумуємо їх самі. Міститься безліч різних корисних порад-ізюминок, без яких так часто не виходить робота. Вони і в окремій темі «Корисні поради» і біля відповідних тем, і в самому тексті.
Видатні люди Великобагачанщини: історія краю. Книга 3/ Варченко З.А., Бережна І.П., Джугань Л.І., Голокоз О.І., Лугівський В.Д., Разгуляєв О.Л., Полтавець Г.М. та інші – Полтава: ТОВ «АСМІ», 2020. – 396, 16 с.: іл.
Третя книга «Видатні люди Великобагачанщини», прадавня історія краю, її сьогодення, та головне – видання-літопис Великобагачанщини яким він не завершиться, адже попереду в наших земляків безліч яскравих життєвих та трудових перемог, які примножать її давню історію. Інакше бути просто не може, бо всі ви, дорогі великобагачанці, - видатні, працьовиті, обдаровані й щедрі на добро.