Домашня кухня та консервування. Основи та мільйон дрібниць: Збірка рецептів

Надрукувати

Домашня кухня та консервування. Основи та мільйон дрібниць: Збірка рецептів/ О.В.Тарасова. – м. Горішні Плавні: ПП Олексієнко В.В., 2021. – 354 с., 79 мал.

В книзі зібрані основи приготування страв. Теми зручно розміщені як по видах страв, так і по видах продуктів – все можна подивитися по змісту. Це дуже зручно. Набір продуктів у стравах здебільшого поданий в порядку їх використання при приготуванні, а дії – в порядку їх виконання. Автор є прихильником того напряму кулінарії, де поціновується смак натурального продукту з невеликою кількістю спецій, але кожний може змінювати набір спецій за своїм смаком. Майже кожний рецепт містить в собі ще кілька або багато різновидів даної страви. Розуміючи сутність процесу, ми обираємо ті різновиди страв, які нам до вподоби, або придумуємо їх самі. Міститься безліч різних корисних порад-ізюминок, без яких так часто не виходить робота. Вони  і в окремій темі «Корисні поради» і біля відповідних тем, і в самому тексті.