УЧАСНИКИ

Надрукувати

Видавничий центр «Академія»  (м.Київ)

У програмних заходах Другої Універсальної книжкової виставки-ярмарку «ПОШУК» новинки від Видавничого центру «Академія» представить його директор - педагог, журналіст, медіапродюсер, Заслужений працівник культури України, доктор наук із соціальних комунікацій, лауреат премії імені Дмитра Нитченка Василь Теремко. 

«Академія» — не лише наукові та навчальні видання. Насправді ми зайнялися белетристикою всерйоз і надовго. Раніше маяком були інтелектуальні тексти, тепер — зорієнтовані на особистість, яка читає. А їй потрібна різна література. Тому «Академія» розширює горизонт інтересів. Для нас цінні автори, готові працювати стільки, скільки потрібно для створення книги як «сильного продукту». В цьому дуже важливо, щоб ми чули, розуміли одне одного і ставили успіх книги вище власних амбіцій. Більшість ситуацій саме такою і є. Сподіваюся — і буде» (В.Теремко).

Результат – студентські підручники і навчальні посібники серії «Альма-матер», наукові монографії, енциклопедії, словники-довідники, видання для учнів загальноосвітніх шкіл, твори біографічної прози із серії «Автографи часу», твори художньої літератури для читачів різного віку й різних уподобань, видання прози українського модернізму, об’єднані в серію «In crudo» (Без прикрас) та ін.

З ВЦ «Академія» завжди книжково!


Видавництво «Апріорі» (м.Львів)

Українське книжкове видавництво, засноване у Львові 15.08.2002 р. Книжкова діяльність видавництва охоплює усі вікові групи читачів. Засновником, директором та основним ідейним натхненником видавництва є український письменник Юрій Николишин.Назва видавництва походить від філософського терміну (лат. a priori — первісно), що означає – знання, які дані Богом і не підлягають жодним сумнівам. Історія видавництва розпочинається з літературно-художнього видання «Елегії Львова», автором якого є Юрій Николишин. З часу заснування видавництво дбає про високий літературно-мистецький та поліграфічний рівень видань. Візитівкою видавництва стали саме літературно-мистецькі подарункові альбоми про Львів.


«Навчальна книга – Богдан» (м.Тернопіль)

Уже майже 20 років працює над забезпеченням потреб національної школи і вузу у навчальній літературі, створюючи нові оригінальні підручники, словники, методичні посібники, довідники та енциклопедичні видання, що відповідають сучасним світовим та державним стандартам. Крім того, видавництво друкує дитячу та художню літературу, перекладені твори відомих світових письменників. Це — видання, що завжди знаходять свого користувача, видання, що відповідають вимогам життя; це — якість, перевірена життям і підтверджена найвищою педагогічною майстерністю. Видавництво займається також книготорговельною діяльністю, співпрацює з більшістю видавництв України, зарубіжними видавництвами, має налагоджену власну мережу збуту, мережу магазинів "Дім книги". Для гуртових покупців існує гнучка система знижок.


Видавництво Кондор (м.Київ)

Одне з найбільших підприємств України з видання і продажу навчальної літератури, що неодноразово отримував престижні нагороди за свою роботу. На українському видавничому та книготорговому ринку компанія зарекомендувала себе з найкращої сторони, про що свідчить участь в національних та міжнародних виставках та ярмарках, за що неодноразово нагороджувалася похвальними грамотами та почесними дипломами, займала призові місця. Основними напрямками діяльності є: книговидавнича справа, оптова та роздрібна торгівля книгами та паперовими виробами.


Видавництво « Українське народознавство» ( Полтавська обл., с.Опішне)

Національний музей-заповідник українського гончарства в Опішному» засноване Управлінням культури Полтавської обласної державної адміністрації та Державним музеєм-заповідником українського гончарства в Опішному наприкінці 1992 року. На сьогодні Видавництво «Українське Народознавство» — єдине. що знаходиться в сільській місцевості, не в місті, не в обласному чи районному центрі. Його самобутність і в тому, що воно самовіддано сповідує вірність традиціям народної культури. ЦЕ ЕЛІТАРНЕ НАУКОВЕ ВИДАВНИЦТВО, цілком зорієнтоване на розвиток національних духовних цінностей, народного мистецтва, зокрема гончарства як унікального феномена етнічної культури. «Українське Народознавство» є своєрідним амвоном, кафедрою, з високості якої методично. послідовно й фанатично формується в Україні національний культ гончарства, виховується шанобливе ставлення громадян Держави до національних святинь, до творчості як до основи будь-якого суспільного прогресу. Обсяг матеріалів з проблем народного гончарства, опублікованих видавництвом за 14 років перевершив усе, що було надруковано про це рукомесло протягом ХІХ-ХХ століть. 


Видавництво «Аксіома» (Хмельницька обл.,м.Кам'янець-Подільський)

Можливо, комусь здається, що то є звичайний інтернет-магазин, та це не так. Видавництво «Аксіома» - не просто продає літературу, а дарує радість від кожної придбаної книги. Для цього працівники видавництва працюють швидше та якісніше, ніж інші. Їхній асортимент налічує близько 25 000 книг з понад 1000 видавництв. Окрім того, вони люблять своїх клієнтів, тому й приділяють їх побажанням якнайбільше уваги. Найбільша плата, яку очікують всі співучасники книготворення на даному видавництві – подяка за відмінно виконане завдання.


 


Інтернет-книгарня «Коректа» (м.Київ)

Видавництво створене 1998 року. Основна мета діяльності – популяризація української мови та української різножанрової літератури, відновлення і розвиток кращих традицій книжкової графіки в Україні, можливий вплив на формування позитивного іміджу України в світі. Юридично видавництво було представлене приватним підприємцем-видавцем Вадимом Карпенком, а його робота від початку була організована на клубній основі, в режимі «творчої майстерні» – коли художник (ілюстратор, автор, упорядник, видавець) має отримувати задоволення від своєї роботи. Гасло видавництва «Наші покупці – наші однодумці».


Газета "Все про бухгалтерський облік" (м.Київ)

Всеукраїнська професійна бухгалтерська газета. Виходить з 1994 року в Києві українською та російською мовою. Газета нагороджена Почесною грамотою та пам’ятним знаком Кабінету Міністрів.


Видавництво «Книгоноша» (м.Київ)

Є новим ім'ям і правонаступником видавництва Християнського біблійного братства св. апостола Павла. Літературне благовістя було відомо ще з часів Київської Русі. З прийняттям християнства в побут увійшло слово «книгоноша». Церковний переказ свідчить, що ще в дні князювання Ярослава Мудрого переписувачі духовних книг, піклуючись про те, щоб скарби біблійної мудрості не залежувались в монастирських і церковних сховищах, підшукували людей, які б розносили біблійні книги, твори Отців Церкви, проповіді священиків по містах і селах . Тому книгоноші, які взяли на себе місію поширення Слова Божого та євангельської звістки, зіграли важливу роль у становленні християнства на Русі.


Видавництво «Наш формат» (м.Київ)

Спеціалізується на нон-фікшні: від бізнесу та економіки до психології та мотиваційної літератури. Інтернет-магазин «Нашого формату» має налагоджену логістичну мережу, оперативну доставку по Україні та можливість відправляти книжки в інші країни. Ми ретельно стежимо за видавничим ринком і швидко поповнюємо наш асортимент. Для постійних клієнтів діє система лояльності.


Видавництво «Новий Акрополь» (м.Полтава)

Це міжнародна організація філософського, культурного і соціального спрямування. Вона була заснована в 1957 році в Буенос-Айресі (Аргентина) професором Хорхе Анхелем Ліврагою Рицци (Jorge Angel Livraga, 1930-1991), істориком і філософом. Сьогодні культурна асоціація «Новий Акрополь» здійснює свою діяльність більш ніж в 50 країнах на 5 континентах, об'єднуючи більше 15000 членів і тисячі волонтерів, які говорять більш ніж на 15 мовах і представляють велику різноманітність конфесій і національностей.


ВАТ «Поліграфкомбінат ім. Я.Коласа» (Білорусь, м.Мінськ)

Будівництво Поліграфкомбінату ім. Я. Коласа за адресою м Мінськ, вул. Червона, д. 23 почалося незабаром після Великої Вітчизняної війни. У ті далекі роки забудовувалася, піднімалася з руїн, відроджувалася вся Білорусь.  У 2011 році відбулося об'єднання поліграфкомбінату імені Якуба Коласа і Мінської фабрики кольорового друку. Цей момент і став точкою відліку сучасного «Поліграфкомбінату ім. Я. Коласа», а у 2018 відбулася реорганізація ВАТ "Поліграфкомбінат ім. Я. Коласа "шляхом приєднання до нього ВАТ" Червона зірка "(наказ Міністерства інформації від 26.02.2018 №67). В даний час підприємство спеціалізується на випуску видань для людей з вадами зору методом Брайля.


Видавництво «Світ Граля» (м.Одеса)

Видавництво «Світ Граля» працює в Одесі вже більше 10 років і займається підготовкою до видання російською мовою і розповсюдженням книг Фонду Послання Граля, який знаходиться в Штутгарті, в Німеччині.


Видавництво «Саміт-книга» (м.Київ)

Один з провідних українських видавничих будинків, основанній на початку 90-х років. У видавничому портфелі - сучасна художня та публіцистична література, книги по утворенню і для дітей.


Художньо-рекламне агентство «Дивосвіт» (м.Полтава)

«Дивосвіт» - це професіоналізм, досвід, дотримання всіх видавничих і поліграфічних норм і стандартів, якість, надійність, гнучкі ціни. «Дивосвіт» - це розробка концепції, літературна редактура, художнє оформлення, переклад, художньо-технічне редагування, індивідуальні оригінал-макети, коректура, графічний дизайн, друк (у тому числі невеликих тиражів).


Видавництво «Полтавський літератор» (м.Полтава)

Видавництво "Полтавський літератор" займається видавництвом журналів загального характеру, надає послуги літографічного друку, друку візиток, буклетів, календарів тощо. Виробництво та реалізація власної продукції: канцелярсько-паперових товарів, товарів шкільного асортименті, дитячих книг, буклетів, листівок.


Видавець Марко Мельник (Видавництво «Холодний яр») (м.Київ)

Видавництво ставить собі на мету висвітлення якомога більшої кількості навмисне чи випадково прихованих сторінок Української історії та героїзацію видатних діячів України і вшанування їх подвигів. Наша мета — пролити світло на приховані сторінки Української історії та героїзувати видатних діячів України, вшановуючи їхні подвиги.


«FastARKids» (м.Київ)

FastAR Kids винайшли спосіб, щоб залучити дітлахів до читання книг та пробудити зацікавленість до нових знать. Традиційній книжці важко конкурувати з гаджетами, тому, щоб урізноманітнити процес читання, винайшли неймовірну штуку: занурення в доповнену реальність! Нова дитяча книга пристосована до сучасних комп'ютерних технологій і працює із застосуванням планшета або смартфона (iOS, Android). Достатньо завантажити безкоштовний мобільний додаток FastAR kids (що дозволяє отримувати тривимірні зображення), навести його на книгу - і дивина! Ілюстрації у книгах оживають – рухаються та розмовляють. Картинки стають не просто тривимірними, а дуже реалістичними і барвистими. Це - справжні історії для дітей та їх батьків. Таким чином, виходить вдало поєднувати читання з грою. «Книги майбутнього» зацікавлять малюків, тому що вони зможуть взаємодіяти з героями, прослуховувати вірші, казки, цікаву інформацію. Діти більше часу проводитимуть з такими книжками, ніж просто з друкованими.


«Видавництво 21» (м.Чернівці)

Чернівецьке видавництво зі світовими амбіціями. Видавництво спеціалізується на виданні української та перекладної літератури. В центрі нашої уваги – проза, поезія та есеїстика сучасних українських авторів, повертає в Україну виплеканих нею німецькомовних авторів. Видавництво систематично бере участь у книжкових виставках і ярмарках в Україні та закордоном. Так, у 2012-2013 роках ми представляли свою продукцію на одному з найбільших у світі книжкових ярмарків – Leipziger Buchmesse. Книжки видавництва неодноразово відзначалися різноманітними нагородами регіонального та всеукраїнського масштабу («Найкращі книжки Форуму видавців – 2005, 2009 рр.», «Університетська книга – 2010», «Книжка року – 2012»). «Книги – ХХІ» активно співпрацює з Міжнародною літературною корпорацією MERIDIAN CZERNOWITZ. У рамках цієї співпраці побачили світ книжки Юрія Андруховича, Ігоря Померанцева, Оксани Забужко, Ади Роговцевої, Дмитра Лазуткіна, Тараса Малковича, Остапа Сливинського, Андрія Любки, Григорія Семенчука, а також щорічні альманахи поезій та перекладів MERIDIAN CZERNOWITZ.


Релігійне видавництво Святих Володимира та Ольги (м.Львів)

Релігійне видавництво Святих Володимира та Ольги створене, щоби друкувати і розповсюджувати релігійну літературу для всіх християнських конфесій України та для відновлення духовної спадщини українського народу.


Видавничо-редакційні підрозділи:

Видавничо-поліграфічний відділ Центру інформаційного забезпечення освітнього процесу (ВПВ ЦІЗОП) – структурний підрозділ, призначенням якого є організація і здійснення на професійному рівні видавничо-поліграфічної діяльності щодо забезпечення всіх процесів діяльності університету необхідною поліграфічною продукцією.

Полтавський університет економіки та торгівлі

Полтавський національний педагогічний університет

Полтавська державна аграрна академія

Основними функціями та завданнями редакційно-видавничого відділу є:

Забезпечення Академії видавничою продукцією загального, навчального та наукового призначення (включаючи розробку дизайну, макетування, верстку, друк, тиражування і копіювання) в межах технічних можливостей відділу.

Надання науково-консультаційних, інформаційних та інших послуг передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 20.01.97 р. № 38 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися державними навчальними закладами», використання можливостей відділу для покращення рівня практичної підготовки студентів і підвищення кваліфікації викладачів.

Створення бази для розвитку перспективних видів видань та забезпечення фонду видань загального, навчального, наукового призначення.

Виготовлення та розповсюдження видавничої продукції (методичних рекомендацій, посібників, підручників тощо).

Надання поліграфічних послуг згідно встановленої вартості

Здійснення іншої видавничої діяльності.

Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського


Видавництво «Старого Лева» (м.Львів)

Це неймовірні емоції довкола книг, це радість творення і спілкування. «Ми українці, і нам важливо доводити світу, що українське – це якісно, модно, цікаво. Ми віримо в модель українського успіху. Тому нам важливо, щоб наша справа була успішною, а бізнес – соціально відповідальним. Нам надзвичайно важлива якісна комунікація між дуже різними людьми: і тими, котрі працюють над народженням книги, її промоцією, поширенням, і тими, хто книгу купує, читає, переповідає, оцінює».


Книжкова толока «Книжковий дворик на колесах» (м.Львів)

Свій перший фестиваль районного масштабу голова ГО «Книжкова толока» Любов Хомчак провела ще далекого 2006 року. Попрацювавши якийсь час у книгарні, зрозуміла, що люди які працюють із книжкою, повинні бачити одне одного, спілкуватися — письменник, який творить текст, видавець, який творить книжку, продавець, який шукає читача, і читач. Так народилася ідея Книжкової толоки. Толока, це те, що нас об'єднує. У давнину усією громадою люди будували своє житло. І громадське життя також будувалося за безкорисливої участі людей. В Україні вже є багато фестивалів, форумів, а от ідеї безкорисливої єдності людей довкола книжки ніхто не використав. І не тільки книжки, а й екології, культури, української пісні, національної ідеї. Спочатку назва не дуже сприймалася, але нині в Україні вона почала працювати дивовижним чином. Популяризації Книжкової толоки в місті над Дністром сприяли розвитку  виїзних форумів, які останніми роками провело ГО «Книжкова толока». Утворився своєрідний книжковий дворик на колесах.

Проект «Книжковий дворик на колесах» частково фінансує Львівська обласна державна адміністрація, вона повністю оплачує вартість  автобусу. Ми побували в Черкасах, Херсоні, Запоріжжі, Краматорську, Маріуполі, Чернігові, Одесі, Полтаві, інших містах. І тепер до нас приїжджають люди з інших областей, щоб поділитися своїми думками, набратися нових ідей, узяти щось для свого досвіду. А головне — у майбутньому поширити книжкову «толоку» в себе.

Це не просто книжковий рух — на своїх зустрічах ми говоримо про коди нашої нації, національні ідеї. Письменники, музиканти, співаки додають людям наснаги, оптимізму.


Видавництво «Урбіно» (м.Львів)

Книжки видавництва «Урбіно» ― продукт пристрасної любові засновників до якісної літератури та хороших перекладів зокрема. Видавництво прискіпливо добирає не лише твори, які пропонує  читачам, а й команду перекладачів і художників. Разом  вкладає часточку душі і багато годин сумлінної праці в кожне видання, щоб подарувати Вам незабутні години приємного читання.


Видавничий дім «Фолігрант» та ГО «Рідний край» (м.Суми)

На видавничому просторі Сумщини близько 20 років працює громадська організація «Рідний край» та видавничий дім «Фолігрант». Основна мета громадської організації «Центр соціально-гуманітарного розвитку «Рідний край» згуртувати навколо себе науковий краєзнавчий культурний потенціал Сумщини для відродження та популяризації історії й культури  регіону.


Видавництво «Піраміда» (м.Львів)

ЛА «Піраміда» – львівська видавнича агенція. Заснована 1995 року, сьогодні – багатопрофільне видавництво. Якщо на початку існування видавництво видавало 2-3 книжки на рік, то тепер − понад 100 книжок щороку. У січні 2003 р. агенцію відзначили престижною нагородою «Галицький лицар – 2002» у номінації «Найкраща видавнича фірма Галичини» – за продовження найкращих видавничих традицій, високий рівень продукції та збереження галицького духу. Феноменом національного масштабу стала книжка Марії Матіос «Солодка Даруся», яка здобула чимало титулів та суспільне визнання: стала «Книгою року – 2004», визнана найкращою художньою книжкою останнього 15-річчя, яка вплинула на український світ. 2008 року її наклад перевищив безпрецедентні для України сто тисяч примірників. Авторка нагороджена Національною премією України ім. Тараса Шевченка (2005). «Солодку Дарусю» переклали багатьма мовами. За цим твором є театральні постановки в багатьох українських містах. Літературна агенція «Піраміда» може похвалитися знанням не тільки видавничого мистецтва, а й поліграфічної справи, оскільки має потужну технічну базу, що робить процес виготовлення книжкової продукції швидким, якісним та цілком контрольованим.


Видавництво «Свічадо» (м.Львів)

Видавництво «Свічадо» було засноване у 1987 році з ініціативи українських студентів Люблінського католицького університету в Польщі, які прагнули утвердити духовні цінності в сучасному світі. Видавництво прийняло назву «Свічадо» - свічник і дзеркало. Ідея назви до сьогодні не втратила своєї властивості – віддзеркалювати світло Божої мудрості, відповідаючи на духовні потреби людини. Датою заснування видавництва прийнято вважати 1 листопада 1987 року, коли вийшов перший номер журналу «Свічадо». Журнал видавався нелегально, при співпраці з підпільними друкарнями, а потім розповсюджувався між вірними УКГЦ. На зламі 1990-91 років було прийняте рішення про ліквідацію видавничої діяльності у Польщі і перенесення її в Україну. Після річної перерви, пов’язаної з вибором найкращого способу існування, видавництво розпочинає свою діяльність при Монастирі Монахів Студитів у Львові.


Видавничо-поліграфічна фірма «Тріада плюс» (м.Львів)

Створена у 1995 році Протягом тринадцяти років видаємо поліграфічну продукцію. Видаємо художню, наукову, науково-популярну, навчальну літературу для вищих закладів освіти та загальноосвітніх шкіл. Видавництво «Тріада плюс» понад десять років плідно співпрацює з вченими Львівського Національного університету ім. І.Франка, Національного університету «Львівська політехніка», Львівською Національною академією ветеринарної медицини ім.С.Г.Гжицького, Київським міжнародним університетом.


Видавництво Terra Incognita (м.Львів)

Перше українське спеціалізоване видавництво езотеричної, філософської, психологічної та мотиваційної літератури – має за мету дати українським читачам перлини світової мудрості їхньою рідною мовою, а також знайти і відкрити світові власних вітчизняних Бернара Вербера, Екгарта Толле, Ошо чи Ронду Берн. Засновники новоствореного видавництва – Юрій Чопик (у минулому – співзасновник Видавництва Старого Лева, гітарист групи Мертвий Півень) та Ярина Винницька (перекладач, журналіст, блогер, автор проекту «Ковчег «Україна» та «Скриня. Речі Сили»). Наші книги промовляють не тільки і не стільки до розуму, скільки до глибинної, внутрішньої, первозданної мудрості людини – «розуму серця». Тому, попри видиму «розумність» та інтелектуальність, ці книги «НЕ-розумні» – адже лише серце здатне по-справжньому розуміти їхню мову і насолоджуватися нею. Отож – читай серцем! І думай українською!


Видавництво «Світ» (м.Львів)

У видавництві побачили світ книги, які повернули українському народові його історичну пам’ять, сприяли утвердженню національної ідентичності. Надзвичайно важливе місце в творчій діяльності  видавництва займає шевченківська тематика. Упродовж десятиліть видавництво популяризувало твори Тараса Шевченка і видавало книги про геніального сина українського народу.

Видавництво «Світ» — постійний учасник багатьох виставок і ярмарок. З його друкованою продукцією мали змогу ознайомитись відвідувачі на багатьох Міжнародних книжкових виставках в Англії, Німеччині, Польщі, Франції, Швейцарії, Югославії, на всіх «Форумах видавців» у Львові, «Книжковому світі» та «Книжковому саді» у Києві. 22 Дипломи та Почесні грамоти, отримані на книжкових виставках, — визнання плідної діяльності колективу видавництва.


Літературна агенція «Друге дихання» (м.Київ)

Спеціалізується на українській літературі, літературі європейських та пострадянських країн.


Літературна агенція «Зілля» (Львівська обл., м.Трускавець)

Літературно-мистецька агенція «Зілля» заснована з метою видавництва, просування, популяризації та реалізації книг українських авторів. Основні напрямки діяльності - видання книг, журналів, організація перфомансів, вистав, фестивалів та ін. проектів.


Книгарня «Книжкова крамниця» (сел. Шишаки Полтавська обл.)


Книжковий інтернет-маркет «BalkaBook» (м.Харків)


ФОП Прокопенко Сергій Анатолійович (Донецька обл.)


Магазин «Книголенд» (м.Полтава)


Видавнича група КМ БУКС Магазин "Буква" (м.Полтава)


ДП «КК Клуб сімейного дозвілля» (м.Харків) 


Дитяче арт-видавництво "Чорні вівці" (м.Чернівці)

Арт-видавництво «Чорні вівці»,  спеціалізується на арт-буках, білінгвальній та перекладній літературі для дітей.  Вийшовши на книжковий ринок не так давно, «Чорні вівці» уже заявили про себе якісною продукцією та  встигло стати популярним та улюбленим.


Видавництво «РІК» (м.Полтава)


Видавництво Ольги Меркулової (м.Запоріжжя)

Запорізьке видавництво Ольги Меркулової засноване 12 січня 2004 року (з 2004 до 2016 р. мало назву «Видавництво «Плюс 73»). Видає переважно художню літературу – поезію, прозу, – українською, російською та англійською мовами. Більшість книжок, в тому числі дитячих – авторів Запорізького краю, але останнім часом коло авторів видавництва територіально розширюється. 14 років у Запорізькій області мав успіх довідник видавництва «Куда пойти учиться» – інформація про навчальні заклади Запоріжжя та області (від дитсадочка до ВНЗ). Ще один відомий проект видавництва – довідник «Энциклопедия автомобилиста – Новый автозавет». Видаються тут також методичні видання, кандидатські дисертації, учбові посібники, різноманітні довідники. Книга робиться від «А» до «Я» – коректура, редагування, верстання, дизайн, підготування до друку, друк (палітурка – на скобах, клейова, тверда). Авторів видавництва об’єднує ідея «сіяти розумне, добре, вічне». Після виходу книги автор може розраховувати на допомогу видавництва при її реалізації – презентації, телепрограми, інформація в Інтернеті, відеоматеріали, участь у літературних фестивалях, книжкових ярмарках і т. і. На міжнародному фестивалі «Славянская Лира 2019» у фінал в різних номінаціях вийшли одразу три автори видавництва – Ігор Корсар, Олександр Черновол та Олексій Чабанов. Наші книжки приносять людям радість, успіх, щастя та удачу.


Видавництво «Народная асвєта» (Білорусь, м.Мінськ)

Створення навчальної літератури для установ загальної середньої освіти - основа діяльності «Народної асвєти», яка об'єднує співробітників видавництва, дає можливість реалізувати їх творчий потенціал. Спільно з Національним інститутом освіти видавництво проводить велику роботу з удосконалення навчальних видань, які відповідають вимогам ХХІ століття. Продукція видавництва - це книги, необхідні для організації успішного навчального процесу і досягнення якісного освітнього результату: шкільні підручники, навчальні посібники, робочі зошити, хрестоматії, книги для підготовки до олімпіад і централізованого тестування, навчально-методична, науково-популярна, довідкова та художня література, а також посібники для учнів і вчителів на електронних носіях.


Видавництво «Коло» (м.Дрогобич)

Компанія Коло давно зарекомендувала себе на Дрогобичини, на сьогодшній день видавництво зібрало найкращу команду професіоналів де Вам допоможуть швидко та без зайвих проблем виготовити наступне:

Послуги: розробка дизайну, доставка до замовника, візитки, флаєра, буклети, книги, плакати, бланки, брошури, конверти, запрошення, календарі, каталог, папки, футболки, сувенірна продукція, етикетки.

Видавництво: громадсько-політичне, літературно-художнє, навчальний посібник, наукове, науково-популярне, література для дітей.


Видавництво «Університетська книга» (м.Суми)

Видавництво «Університетська книга» засноване в 1999 році. Основна спеціалізація - випуск наукової та навчальної літератури для вищих навчальних закладів. Видана якісна література з різних галузей знань зробила марку видавництва добре знайомої науковцям, викладачам і студентам. Сере проектів видавництва - періодичні видання: науково-бібліографічний журнал «NOVA книга», спеціалізовані наукові журнали «Механізм регулювання економіки», «Менеджмент і маркетинг інновацій». Книги видавництва неодноразово були переможцями в різних номінаціях на всеукраїнських виставках-форумах, нагороджувалися дипломами та грамотами.


Видавництво «Гадяч» (Полтавська обл., м.Гадяч)

Поліграфічне підприємство зі столітньою історією, одне з найстаріших у місті Гадяч. Досконало володіє офсетним друком та технологією виготовлення книг. Тематичний діапазон книг різноманітний: від брошурок до дитячих книжечок, художньої літератури, методичних посібників, енциклопедій, історичних творів та видань діаспори.

Видавництво надає послуги зі створення дизайну, фігурної висічки, тиснення фольгою та друкує повнокольорову продукцію: газети, буклети, календарі, етикетки, листівки, грамоти. Друк на різних видах паперу - від газетного до крейдяного та самоклейкого, на картоні, з нумерацією. Виготовляє тортові коробки, коробки під піцу, новорічні упаковки.

Колектив максимально точно виконує побажання замовника, не відступаючи при цьому від принципових державницьких засад.


ТОВ Видавництво «Ліра-К» (м.Київ)

Тематика видань надзвичайно широка, від соціально значущих проектів до складних технічних підручників, монографій та художніх видань. Ми видаємо як надзвичайно складні так і звичайні якісні книги.  Обмежені терміни чи малі тиражі нас ніколи не зупиняли. Віднедавна започатковано проект, завдяки якому можуть видаватись, автори початківці та письменники, популярність яких ще не досягла свого апогею, що дає читачеві доступ до нових творів та знайомить з новими авторами. Випускаючи якісні книги ми багато років докладаємо максимум зусиль, щоб донести інформацію про наші новинки та новинки книжкового ринку України. Книжковий каталог видавництва є найбільш інформативним безкоштовним і масовим, серед подібних видань в Україні.

Важливим напрямком роботи видавництва є забезпечення потреб бібліотек України. Ми розробляємо та виробляємо найкращу бібліотечну техніку, видаємо фахові видання. На сьогодні видавництво забезпечуємо потреби студентів, викладачів, науковців, авторів та читачів художніх книг, бібліотечних працівників.


Комунальне видавництво «Лубни» (Полтавська обл., м.Лубни)

Є правонаступником Лубенської районної друкарні і засноване майже 60 років тому. Дружній колектив видавництва з любов’ю виготовляє книги для лубенських письменників і поетів та творчих людей сусідніх районів і, навіть, областей. Особливою честю вважаємо, що саме у нашому видавництві народжуються талановиті доробки знаної української поетеси Наталії Баклай. На книжкову витавку-ярмарок «Пошук-2019» видавництво привезло із собою книгу Наталії Баклай «Жінка з віршами», яка стала кращою  поетичною збіркою Полтавщини  в 2018 році. Комунальне видавництво «Лубни» вже третій рік поспіль є учасником Львівського книжкового форуму, що сприяє нашому навчанню, вдосконаленню видавничої справи та досягненню нових звершень.


Видавництво «АСМІ» (м.Полтава)

Вже 20 років працює в Полтаві, надаючи якісні поліграфічні, додрукарські та післядрукарські послуги. Тут виготовляють книги, газети, журнали, каталоги, буклети, календарі, афіші та іншу поліграфічну продукцію. Професіонали супроводжують клієнта на всіх етапах створення книги – від ідеї до готового продукту: коректура і редагування, верстка і дизайн, друк і палітурні роботи. Товариство дистанційно виконує замовлення з усієї України, а також з-за кордону. У світ виходять книги різних жанрів, спрямовані на всі вікові групи читачів. Видавництво є постійним учасником книжкових виставок і ярмарків, обласних і всеукраїнських конкурсів. Результати його діяльності відзначені великою кількістю нагород.