ПОВІДОМЛЕННЯ про формування нового складу Громадської ради при Полтавській обласній державній адміністрації (2021)

ПОВІДОМЛЕННЯ

ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для формування нового складу Громадської ради при Полтавській обласній державній адміністрації

Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства, які подали в установленому порядку документи для участі в установчих зборах з обрання нового складу Громадської ради при Полтавській обласній державній адміністрації, взяти участь в установчих зборах з обрання нового складу Громадської ради при Полтавській обласній державній адміністрації, які відбудуться 12 березня 2021 року.

Місце проведення установчих зборів – Зелена зала Полтавської облдержадміністрації, м. Полтава, вул. Соборності, 45. Початок зборів о 10.00 годині. Реєстрація учасників проводиться у день проведення установчих зборів з 09.00 до 09.30. Для реєстрації при собі мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу.

Участь у голосуванні за довіреністю не допускається.

За рішенням ініціативної групи кількісний склад Громадської ради при Полтавській облдержадміністрації визначено у кількості 35 осіб.

Онлайн трансляція установчих зборів відбуватиметься на: https://www.youtube.com/channel/UCWDuXBg2bGZBNeE1r6RK_HA