«Кабул: шлях мужності. Спогади про Валерія Боняківського –художника і воїна» Колектив авторів

Надрукувати

Це книга-розповідь про героя нашого сьогодення, вона буде цінна для історії, коли ми перегорнемо цю трагічну сторінку нашої історії. Але ця книга дуже важлива сьогодні, саме сьогодні. Вона має служити колоколом, набатом, який повинен нагадувати людям: зовсім недалеко, на території нашої країни, над домівками наших співвітчизників свистять кулі, зриваються снаряди. Країна в небезпеці, а її захисники потребують нашої допомоги і підтримки.

Саме такі книги мають нагадувати, що завдяки таким добровольцям, відчайдухам і врешті-решт героям, як Валерій Боняківський, була зупинена навала нашого найближчого сусіда.

Книга є результатом роботи багатьох людей різного віку, професій, уподобань, яких об’єднує одна спільна риса – патріотизм та безмежна любов до України. Поетичні твори присвячені покійному Валерію Боняківському, спогади матері та бойових побратимів.

Видання побачило світ у Видавництві «Полтавський літератор» тиражем 300 примірників на замовлення Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської облдержадміністрації за планом випуску соціально значущих видань.