«Міста і селища Полтавщини почали подачу опалення», – Олег Синєгубов

Надрукувати

Громади області розпочали опалювальний сезон. Не стартувала централізована подача тепла у Горішніх Плавнях, вона запланована на 1-2 листопада. Про це повідомив на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

«Міста і селища Полтавщини почали подачу опалення. Горішні Плавні планують увімкнути тепло в перших числах листопада. Тарифи для населення не зростуть – це результат відповідного меморандуму, підписання якого ініціював Президент», – зазначив Олег Синєгубов.
Очільник області повідомив, що всі заклади соціальної сфери, які потребують укладення договорів на постачання газу, подали необхідний пакет документів газопостачальній компанії «Нафтогаз Трейдинг».
«Документи направили по 68 закладах охорони здоров’я, 28 – соцзахисту, 699 – освіти, 45 – культури. Погоджені 295. Частина – на розгляді в юридичному підрозділі підприємства, проте чимало ще не розглянуті. Тому звертаємося до очільника «Нафтогазу України» пришвидшити розгляд поданих документів», – сказав Олег Синєгубов.
Голова Полтавської ОДА зазначив, що обласна рада на минулій сесії прийняла рішення щодо непідвищення тарифів на тепло й гарячу воду для населення до кінця опалювального сезону.