За два останні дні через пункти вакцинації АТ «Укрпошта» вже щеплено 3123 людини похилого віку

Надрукувати

Ідея вакцинації у відділеннях АТ «Укрпошти» довела свою ефективність: із 7 по 9 жовтня вже отримали щеплення від  COVID-19  3123 особи похилого  віку та 50 працівників пошти. 

«Ставимо за мету максимально полегшити та  наблизити вакцинацію до людей, які найбільш уразливі до коронавірусу. Літні люди потрапляють у групу ризику щодо COVID-19 не через вік, а тому що часто мають хронічні захворювання», - вважає голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Вакцинація наразі проводиться в 63 місцевих відділеннях АТ «Укрпошти» територіальних громад області. Вакцинуватися можуть усі охочі! Процедура проста і попереднього запису не потребує. Потрібно просто прийти у відділення з паспортом та ідентифікаційним кодом.

Адреси пунктів вакцинації від COVID-19 у відділеннях «Укрпошти» тергромад, що працюватимуть протягом 11-15 жовтня за посиланням: https://www.adm-pl.gov.ua/news/adresi-punktiv-vakcinaciyi-vid-covid-19-u...

Проведення вакцинації у поштових відділеннях організовано за сприяння Полтавської  облдержадміністрації, дирекції АТ «Укрпошта», координатора вакцинації на Полтавщині та Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА.