На Полтавщині відбувся чемпіонат області з гирьового спорту

Надрукувати

2-3 жовтня в  Карлівці відбувся чемпіонат Полтавської області з гирьового спорту серед дорослих, юніорів, юнаків та дівчат. Змагання приурочили до Дня захисників і захисниць України.

За перемогу змагалися  105 спортсменів із 10 команд,  судили гирьовиків судді національної категорії Ігор Кривенко та  Олег Коломієць.

«Змагання відбулися на високому рівні. У цьому заслуга не лише спортсменів, а й організаторів. Приємно, що громади приділяють чималу увагу спорту,  заохочують підростаюче покоління до здорового способу життя, – зазначив головний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту  управління молоді та спорту Полтавської ОДА Костянтин Горулько. – Дякую тренерам і спортсменам, які знаходять у собі сили мотивувати, тренувати та возити дітей на такі заходи».

Переможцями та призерами чемпіонату серед команд стали:

1 місце – Ланнівська ТГ – 560 балів;

2 місце – Карлівська ТГ – 486 балів;

3 місце – Миргородська ТГ – 370 балів.

Посвідчення майстра спорту України вручили Антону Чуйку (Карлівська ТГ). Посвідчення кандидата в майстри спорту одержали:

- Олена Гудкова (Лубенська ТГ);

- Любов Фаренюк (Лубенська ТГ);

- Юрій Усков (Щербанівська ТГ);

- Влад Дендебера (Миргородська ТГ);

- Єлизавета Мирна (Карлівська ТГ).

Також за результатами змагань дві спортсменки виконали норматив кандидата в майстри спорту:

  1. Анна Власенко (2006 р.н.) з Ланнівської ТГ;
  2. Вікторія Чернецова (2009р.н.) з Карлівської ТГ.

Обласний чемпіонат провели за підтримки управління молоді та спорту Полтавської ОДА, Карлівської територіальної громади, ГО «Колос» та Карлівської ДЮСШ.

Управління молоді та спорту Полтавської ОДА