Вперше в Полтаві відбудеться «Музейна квест- майстерня для молоді з інвалідністю. Не тільки голосом!»

Надрукувати

Вперше в Полтаві відбудеться  «Музейна квест- майстерня для молоді з інвалідністю. Не тільки голосом!» («Museum Quest Workshop for Youth with Disabilities»),  яку впроваджує громадська організація «Спілка жінок Полтавщини» в рамках проєкту  «Активні Громадяни»  Британської Ради в Україні.

Участь в  «музейному квесті – майстерні» – це гра, пошук, дослідження, а ще це робота в команді й неодмінне переживання кожною молодою людиною ситуації успіху!

Захід буде проведено з використанням жестової мови разом із дітьми з порушеннями слуху Полтавської загальноосвітньої школи інтернату для глухих дітей та дітей шкільного віку.

Проєкт реалізується за підтримки Британської Ради в рамках проєкту «Активні громадяни».

 

Заходи проєкту:

7 жовтня 2021р.15.00-16.30 -проведення майстер – класу мистецтво комунікації для учасників проєкту разом із викладачем сурдопедагогом вивчаємо базові навички з використання жестової мови під час спілкування з молодими людьми з вадами слуху. (Центральна міська бібліотека м. Полтава вул. Алмазна 6/11 )

8 жовтня 2021р. 15.00 до 17.00 проведення майстер –класу мистецтво - квесту для учасників проєкту разом із викладачем сурдопедагогом і координатором проєкту вивчаємо і майструємо мапу квесту. (Центральна міська бібліотека м. Полтава вул .Алмазна 6/11 ).

10 жовтня 2021р. 13.00 -15.00 організація та проведення музейної квест – майстерні в дворику Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського.

 

Організації  партнери: ГО «Спілка жінок Полтавщини», Полтавський національний педагогічний університет ім. В. Г. Короленка, ГО «Рівновага-плюс».

Запрошуємо зацікавлених та  спонсорів долучитись та участі у проєкті  

Контактна особа: Ніна Кузьменко

ГО « Клуб економістів»

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.+380 050 346515