«Градизька та Козельщинська територіальні громади – одні з перших в Україні, де вакциновані понад 50% дорослих жителів», - Олег Синєгубов

Надрукувати

З лютого 2021 року в Україні, як і  в області,  триває  процес вакцинації від COVID-19. Вакцинація –  єдиний спосіб, який дає змогу швидко побороти коронавірус чи перенести його у більш легкій формі.  Будь-хто від 18 років доступно й легко може отримати щеплення. Всі наявні в області вакцини безпечні й ефективні. Щеплення –  безкоштовні.

Послуги з вакцинації для жителів територіальних громад надають 93 пункти щеплення, які розташовані в кожній тергромаді, та  пересувні комплекси з вакцинації. У містах – Полтава, Кременчук, Миргород, Лубни, Горішні Плавні щодня працюють 13 центрів масової вакцинації проти COVID-19.

«Градизька та Козельщинська територіальні громади – одні з перших в Україні, де вакциновані понад 50% дорослих жителів». Що це означає? У цих тергромадах  люди на ковід хворіють менше, перебіг хвороби – легший, жителі захищені, працюють бізнес, дитсадки, школи й позашкілля», - повідомив на своїй сторінці Facebook голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов. 

Усе, що потрібно знати про вакцинацію в Полтавській області в подробицях: https://www.adm-pl.gov.ua/news/use-shcho-potribno-znati-pro-vakcinaciyu-...