Previous Next

До опалювального сезону комплексно підготовлені 90% об’єктів ЖКГ

Надрукувати

Щодо стану готовності Полтавщини до зими, то загалом до прийдешнього опалювального сезону комплексно підготовлені 90% об’єктів ЖКГ від запланованих показників. Про це говорили 17 вересня на тематичному брифінзі в облдержадміністрації за участю заступника голови Полтавської ОДА Євгена Грекова та начальника управління житлово-комунального господарства та енергетики ОДА Едуарда Реви.

«Підготовка до опалювального сезону виходить на фінішну пряму. Зокрема, готовність житлового фонду становить 90%. Завершили підготовку й дошкільні заклади. Показник по закладах охорони здоров’я становить майже  96%», – зауважив Едуард Рева.

У дорожньо-мостовому господарстві роботи виконані на 91% від плану (проведено капітальний ремонт 471,9 тис. м2 міських вулиць та доріг). Підготовлена техніка, яка буде залучена до прибирання. Триває заготівля протиожеледної суміші.

Завершується підготовка водопровідно-каналізаційного господарства й становить 91,6 %, майже виконано план із заміни аварійних мереж.

Готовність теплового господарства складає 92,9%. На виконання ремонтних та підготовчих робіт на об’єктах теплопостачання залучено 51,4 млн. грн.