Полтавок запрошують на «LADY WEEKEND»

Надрукувати

Обласний молодіжний центр,  спільно з Управлінням молоді та спорту ОДА,  ГО «Скіф Полтава» та Департаментом соціального захисту населення ОДА  запрошують на проєкт «LADY WEEKEND». Це виїзний 2-денний інтенсив для дівчат та жінок, присвячений прокачці самозахисту від вуличного насильства.

У перші вихідні вересня учасниці зможуть опанувати базові прийоми самозахисту, поспілкуватися з психологом, знайти душевну рівновагу під час йоги. Також будуть і атмосферні спільні заняття та обов'язкові теплі вечірні активності.

Цей проєкт - для жінок, що мали в своєму житті досвід нападу, або нападали на їх близьких чи знайомих. Такі спогади не забуваються, з ними слід працювати.

Тут буде цікаво і тим, хто такого досвіду не мав, щоб бути більш впевненими, обережними і мати якомога менше шансів втрапити до таких ситуацій.

Інтенсив - БЕЗКОШТОВНИЙ, але кількість місць- ОБМЕЖЕНА і лише для повнолітніх. Можливий конкурсний відбір учасниць, а отже, звертайте увагу при заповненні анкети на мотиваційну складову.

Зареєструватися можна за посиланням: Lady Weekend 2021 (google.com)