• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

«Спільно будемо напрацьовувати концепцію розвитку спортивного комплексу в Гребінці», – Олег Синєгубов

11 червня голова Полтавської облдержадміністрації у межах робочої поїздки до Гребінківської територіальної громади відвідав місцевий спортивний комплекс та ознайомився зі специфікою його функціонування.

Спортивний комплекс був споруджений у 1995 році і є одним із найбільших в Україні. До його складу входять стадіон із футбольним полем, біговими доріжками, легкоатлетичний манеж, спортзал, тенісні корти, волейбольні, баскетбольні майданчики, спеціальні тренажери. Стадіон розрахований на 5,5 тисяч місць. Поблизу розташовані Будинок культури, кафе, танцювальний майданчик, дитячі атракціони.

«Найперше я хочу подякувати людям, які фактично на власному ентузіазмі зберегли цю досить велику і потужну базу. Звісно, можна багато говорити про той стан приміщень, який є наразі. Але маємо розуміти: сюди не вкладалася жодна копійка з моменту забудови, а сама громада не в змозі утримувати цей комплекс, – зауважив голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов. – Нещодавно до нас звернулися з ініціативою прийняти цей об’єкт на баланс області. Однак ми хочемо утримувати не лише саме приміщення. Для нас важлива концепція розвитку. Вона повинна бути реальною, а не обіцянкою. Це має бути спортивно-навчальна база для майбутніх спортсменів із волейболу, легкої атлетики, гандболу, де проводитимуться змагання».

«Спортивний комплекс будували покоління людей, тут виростали спортивні династії. Фактично це єдина жива артерія, яка залишилася у Гребінці, де немає виробництва. Тому ми дуже хочемо, щоб він функціонував на повну за всіма спортивними напрямками та послугами. Ми готові йти на співпрацю, щоб цей комплекс був корисним і потрібним для всієї Полтавщини, бо спорт – це порятунок нації», – сказала депутат обласної ради Людмила Мірошниченко.

За словами дитячого тренера із легкої атлетики Олени Тарасюк, у громаді добре розвивається настільний теніс, легка атлетика і жіночий футзал. Переконані, що спортивний комплекс повинен жити. Адже тут перспективна молодь і тренери, які є фанатами своєї справи.

За словами Олега Синєгубова, попереду всіх очікує нелегка спільна робота.

«Спільно будемо напрацьовувати концепцію розвитку спортивного комплексу в Гребінці. Будемо комунікувати з профільним міністерством молоді та спорту, спортивними асоціаціями, громадою. Потім прийматимемо виважене рішення й втілюватимемо його в життя. Спортивний комплекс має стати свого роду об’єднуючим кластером, навколо якого вирує життя, будується інфраструктура, створюються нові робочі місця, де проводять змагання, тренувальні збори. І такі осередки повинні бути в кожній громаді», – сказав Олег Синєгубов.

Від створення таких кластерів у різних напрямках залежить розвиток, добробут та рівень життя у територіальних громадах.

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk