Полтавських виробників органічних продуктів харчування запрошують до участі в міжнародному заході Ukrainian Organic Export Days (UOED)

Надрукувати

У вересні 2021 року Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» організовує та проводить міжнародний захід Ukrainian Organic Export Days (UOED)

Мета проєкту: представити органічний потенціал України міжнародній спільноті, налагодити співпрацю між українськими органічними виробниками та потенційними партнерами за кордоном. Проєкт також націлений на розвиток експортних компетенцій органічних виробників і промоцію органічного виробництва в Україні.

Проєкт реалізує Офіс з розвитку підприємництва та експорту України спільно з Асоціацією «Ягідництво України».

Проєкт став можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International. А також за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми "Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України", що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Докладніше: за посиланнями:

https://www.facebook.com/events/934652690664759/

Ukrainian Organic Export Days