Previous Next

Триває капітальний ремонт будівлі опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа імені В.І. Вернадського» 

Надрукувати

У межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває капітальний ремонт будівлі опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа імені В.І. Вернадського». Про це повідомив голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

Невідомий об'єкт«Будівельні роботи плануємо завершити вже цього року. Тут буде проведена заміна внутрішніх мереж водопроводу, каналізації, опалення, вентиляції, електричних мереж, обладнання систем комп’ютерної мережі з облаштуванням серверної, встановлення автоматичної сигналізації, оповіщення про пожежу, системи охоронного ІР-відеоспостереження», – розповів Олег Синєгубов.

За його словами, в блоці старших та молодших класів проведуть заміну опорядження приміщень (підлоги, стелі, стін), капітальний ремонт санвузлів, заміну дверей та вікон на енергозберігаючі, влаштування рекреаційної зони у вестибюлі за рахунок існуючої роздягальні.

«Проєктна потужність школи становить 960 учнів. Для нас важливо у приміщенні їдальні оновити технологічне обладнання із заміною електромереж, мереж водопостачання та каналізації, провести заміну та відновлення існуючої системи вентиляції», – додав Олег Синєгубов.

Загальна кошторисна вартість проєкту – понад 46 мільйонів гривень.