Previous Next

Народний хореографічний колектив «Міленіум» відзначив 30-річний ювілей

Надрукувати

У Палаці дозвілля «Листопад» відбувся звітний концерт народного хореографічного колективу «Міленіум». Він заснований у 1991 році. Його керівником є Олена Таранцева. Колектив – постійний учасник обласних та міських заходів. Його вихованців та керівників привітали директор Департаменту культури і туризму ОДА Ірина Удовиченко та  перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко.

«Приємно всіх бачити в цій залі офлайн.  Нині відзначаємо ювілей одного з улюблених колективів Полтавщини. Мабуть, важко знайти людину, яка б не чула про «Міленіум». Цей колектив – окраса всіх наших святкових заходів. Поміж інших гуртів він вирізняється своєю високою  виконавською майстерністю й талановитими юними артистами.  Кожен танцювальний номер наповнений високою художньою довершеністю. У цьому – заслуга художнього керівника Олени Таранцевої», – сказала Ірина Удовиченко.

«Цього року 30 років становлення нашої держави. Так і колектив проходив різні етапи становлення протягом тривалого часу. І нині ми маємо успішний, креативний колектив, в якому беруть участь вихованці різних вікових категорій. У ньому виховують самопочуття внутрішньої самодисципліни, любов до своє країни та рідного краю. Вітаю від імені депутатського корпусу облради  з ювілеєм і вихованців, і керівників», – сказав Олександр Лемешко.   

Хореографічний колектив завойовував призові місця на всеукраїнських та міжнародних конкурсах і фестивалях. Учасників та керівників відзначили грамотами облдержадміністрації, обласної та міської рад.