• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Євген Греков взяв участь у виставці нафтогазової промисловості «Нафта. Газ. Сервіс – 2021»

Заступник голови Полтавської облдержадміністрації Євген Греков та перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко взяли участь у спеціалізованій виставці нафтогазової промисловості «Нафта. Газ. Сервіс – 2021», яку організували в Полтаві.

Вона відбувається 17 рік поспіль. На ній компанії нафтогазового сектору промисловості представили різноманітний асортимент обладнання, технології для буріння, видобутку, переробки, транспортування та зберігання нафти, газу і нафтопродуктів, а також системи безпеки, контролю, обліку енергоносіїв, інноваційні проєкти.

«Галузі паливно-енергетичного комплексу важливі для Полтавщини, одні з пріоритетних. На цій виставці присутні не лише представники провідних компаній, а й очільники територіальних громад. Захід є платформою для обміну досвідом, презентації сучасних технологій нафто- й газовидобутку й налагодження соціального партнерства з громадами, взаємної співпраці видобувних компаній із мешканцями Полтавщини та інших регіонів. Бажаю, щоб ця виставка принесла результати, яких очікує кожен її учасник», – сказав Євген Греков.

Олександр Лемешко зазначив, що робота галузі має неабияке значення для Полтавщини, а її представники впливають не лише на економічну, а й на соціальну сфери в регіоні.

«У структурі доходів загального фонду обласного бюджету рента складає приблизно 17%. Це дуже вагомий показник. Спільно з громадами реалізуються низка соціальних проєктів у сферах медицини, освіти, культури. Життя багатьох громад сьогодні пов’язане з цією галуззю. З 2018 року в місцевий бюджет на рівні області надійшло приблизно 2 мільярдів гривень рентної плати», – розповів Олександр Лемешко.

Євген Греков зазначив, що між облдержадміністрацією та газовидобувними компаніями є співпраця.

«Робочі питання, всі виклики, які виникають у роботі компаній, їхній діяльності, намагаємося вирішувати спільно, допомагати в їх розв’язанні. Крім того, прикладом співпраці є соціальна підтримка, надана компаніями в пік погіршення епідеміологічної ситуації. Вони надали значну підтримку і лікарням, і медикам із забезпечення обладнанням й засобами індивідуального захисту для подолання епідемії. Позитивний приклад – це й співпраця газовидобувних кампаній із територіальними громадами», – додав Євген Греков.

У межах виставки провели форум «Успішні практики соціального партнерства компаній ПЕК і територіальних громад Полтавщини» і конференція «Газовидобуток в Україні: уроки 2020 року та перспективи розвитку».

Виставку організували за підтримки Міністерства енергетики України, Полтавської обласної державної адміністрації, Полтавської обласної ради, Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування.

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk