Previous Next

Проведено перевірку пасажирського транспорту на дотримання протиепідемічних заходів

Надрукувати

На виконання доручення Першого заступника голови облдержадміністрації – керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби СOVID-19 –  11 травня 2021 року на території Полтавської області працівниками Управління інфраструктури та цифрової трансформації облдержадміністрації спільно із членами робочої групи  проведено чергову перевірку транспортних засобів на відповідність дотримання автомобільними перевізниками законодавства про автомобільний транспорт та карантинних вимог під час перевезення пасажирів в м. Полтава.

Обласна робоча група працювала на зупинці громадського транспорту «Шевченка». Вищевказаною робочою групою перевірено 27 транспортних засобів.

Особлива увага приділялася дотриманню автомобільними перевізниками рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг із перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СOVID-19).

Окрім того, проводилася перевірка дотримання договірних умов, зокрема наявності необхідних документів на обслуговування маршрутів; комплектності та наявності в належному стані обладнання першої необхідності в транспортних засобах – аптечок і вогнегасників.

За результатами проведеної перевірки складені відповідні акти.

 

Управління інфраструктури та цифрової трансформації

Полтавської обласної державної адміністрації