В області своєчасно призначено житлові субсидії та пільги на оплату житлово-комунальних послуг за березень 2021 року

Надрукувати

Органами соціального захисту населення області вжито необхідних заходів з метою своєчасного нарахування житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

Питання надання пільг та субсидій перебуває на особливому контролі у Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації з метою своєчасного надання державної підтримки при оплаті житлово-комунальних послуг.

Житлові субсидії за березень 2021 року призначено 163,6 тис. сімей, в тому числі 153,8 тис. сімей у готівковій формі (88,4 тис. сімей через банківській установи; 65,4 тис. сімей – через виплатні об'єкти АТ «Укрпошта») та 9,8 тис. сімей – у безготівковій формі.

Пільги на оплату житлово-комунальних послуг за березень 2021 року нараховано 59,9 тис. пільговиків, в тому числі 23,9 тис. у готівковій формі (22,3 тис. пільговиків через банківській установи; 1,6 тис. пільговиків – через виплатні об'єкти АТ «Укрпошта») та 36 тис. пільговиків – у безготівковій формі.

5 квітня 2021 року в область надійшли кошти з державного бюджету для проведення виплати пільг та субсидій через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта» на загальну суму 118,6 млн. грн.

Виплата через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта» буде проведена з 6 по 25 квітня 2021 року.

Одержувачам пільг та субсидій, які отримують допомогу через банківські установи виплата буде проведена у квітні 2021 року після надходження відповідного фінансування.

 

Департамент соціального захисту населення

облдержадміністрації